Ο Σεραφείδης συγκλόνισε την ΑΕΚ!

Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ!

Ο Ενωσίτης στέκεται με σεβασμό και θαυμασμό απέναντι στον τεράστιο Στέλιο Σεραφείδη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχουν στιγμές που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Αγάπες που έχουν κάτι ξεχωριστό, που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε σε αυτόν τον κόσμο. Αδολες, αγνές, καθαρές σκέψεις, που μπορούν να κάνουν ακόμα και πέτρες να ραγίζουν. Σαν αυτή που έχει αναπτυχθεί στο πέρασμα των δεκαετιών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Στέλιο Σεραφείδη. Τρανή απόδειξη, όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, για το ματς της ΑΕΚ με τη Λαμία.

Είναι γνωστό, πως ο Στέλιος Σεραφείδης περνά δύσκολες ώρες με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Είναι μαχητής, είναι παλικάρι και όλοι ποντάρουν σε αυτό, ώστε να βγει νικητής για ακόμα μια φορά. Και αυτό που του δίνει μεγαλύτερη δύναμη απ’ όλα, είναι η ΑΕΚ. Γι’ αυτό και στήθηκε ολόκληρος μηχανισμός για να μπορέσει να μετακινηθεί για λίγες ώρες από το νοσοκομείο στο ΟΑΚΑ, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα που αποτελεί οικογένεια του.

Οι στιγμές ήταν συγκλονιστικές. Οσοι αντίκρισαν τον Στέλιο Σεραφείδη, έμειναν με ανοιχτό το στόμα, μην μπορώντας να πιστέψουν πόση δύναμη ψυχής κουβαλά αυτός ο τεράστιος άνθρωπος, πόσο σημαντική μπορεί να είναι η ΑΕΚ για όλους. Αξίζει να δείτε το στιγμιότυπο στο pre game του Enwsi TV, όπου ο Σταύρος Καζαντζόγλου σχολιάζουν με τον Κώστα Τσίλη, πως θα πρέπει να προσέχουν στο νοσοκομείο, γιατί ο Σεραφείδης δεν θα κρατιόταν. Λίγο μετά, ο Σεραφείδης ήταν στο γήπεδο και ήταν επόμενο και ανθρώπινο, να βουρκώσουν άπαντες με αυτήν την εικόνα.

Ο Σεραφείδης θα νικήσει. Η ΑΕΚ του δίνει δύναμη. Το γήπεδο του δίνει ελπίδα. Το λέει συχνά, μεταξύ σοβαρού και αστείου. «Να μπω στο γήπεδο και έπειτα ας ξεμπαρκάρω». Μεγάλε Στέλιο Σεραφείδη, ψυχή και κολώνα της ΑΕΚ, και στο γήπεδο θα μπεις και θα χαρείς πολλά ακόμα δίπλα στην ομάδα μας. Η ΑΕΚ σε έχει ανάγκη. Ολοι μας σε έχουμε ανάγκη, να σε βλέπουμε, να παίρνουμε από την πραότητα και τη μεγαλοσύνη σου. Κράτα γερά και προχωράμε…

Ο Ενωσίτης

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X