Λεβαντόφσκι: «Εχω συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα»

Λεβαντόφσκι: «Εχω συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φωτιές» άναψε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος αποκάλυψε πως έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ στο παρελθόν.

Ο Πολωνός φορ της Μπάγερν μίλησε στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» και αποκάλυψε πως έχει βρεθεί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, σε μία εποχή που δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί από τους Βαυαρούς το επόμενο καλοκαίρι: «Είναι αλήθεια πως έχω συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ρεάλ, μετά από αγώνες στην Μαδρίτη αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Στην συνέχεια του έγινε ερώτηση αν νιώθει… κόντρα με τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Λεβαντόφσκι να απαντάει: «Πάντα ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου. Δεν συγκρίνω τα νούμερα μου όσον αφορά τα γκολ με αυτά των Μέσι και Κριστιάν. Είναι σπουδαίοι παίκτες και έχουν τον σεβασμό μου. Αλλά εγώ προσπαθώ να δείξω τι μπορώ να κάνω, ανεξάρτητα τις δυσκολίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X