Λε Ταλέκ: «Θυμώσαμε μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ, πάμε για τη νίκη με ΠΑΟΚ» (VIDEO)

Λε Ταλέκ: «Θυμώσαμε μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ, πάμε για τη νίκη με ΠΑΟΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νταμιάν Λε Ταλέκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Λε Ταλέκ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο Γάλλος μέσος αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ αλλά και στο επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι, το ελέγξαμε από το πρώτο λεπτό. Δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, ότι είμαστε καλύτεροι, ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο ένα δεύτερο ματς μέσα σε τρεις μέρες. Το πιο σημαντικό είναι ότι σκοράραμε και ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Εχω παίξει μόνο τρία παιχνίδια, δεν μπορώ να κρίνω από τώρα, θα απαντήσω σε μερικούς μήνες».

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ: «Δεν ήταν καλή η ατμόσφαιρα, ήμασταν θυμωμένοι γιατί ξέραμε ότι είναι μεγάλο λάθος να δέχεσαι τρία γκολ αλλά συνέβησαν πολλά σε αυτό το ματς εναντίον μας. Σήμερα θέλαμε να κερδίσουμε για εμάς, για τους φιλάθλους και τώρα συγκεντρωνόμαστε για το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε 7 βαθμούς, έχουμε ξεκινήσει καλά. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι οπότε πάμε για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Για το μέλλον της ομάδας: «Εχουμε καλή ομάδα, ο σύλλογος απέκτησε πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε σχεδόν δυο μήνες μαζί, έχουμε δουλέψει πολύ, αν και κάποιοι παίκτες ήρθαν την τελευταία στιγμή».


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X