ΑΕΚ-Λαμία: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ-Λαμία: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με την Λαμία στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παρόλο που έκανε 15 τελικές στο ματς, ζορίστηκε για να κερδίσει με 1-0 την Λαμία. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο παιχνίδι.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ήταν θεατής του ματς. Δεν απειλήθηκε. Ωστόσο στο 63’ έδειξε ετοιμότητα και αντανακλαστικά σε σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε σε κόρνερ. Από την άλλη μεριά, στο τετ α τετ που έσωσε ο Χατζισαφί, χάνει την έξοδο.

Κλεμάν Μισελέν: Έκανε πολλές κούρσες από την πλευρά του και προσπάθησε να βοηθήσει. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβηκε πολλές φορές από την πλευρά του. Και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε συνεργασίες με τον Άμραμπατ, χωρίς όμως να βγάζει καλές σέντρες στην περιοχή. Σταθερός χωρίς κάτι εντυπωσιακό.

Όγκνιεν Βράνιες: Όσες φάσεις χρειάστηκε, τις καθάρισε. Τις προσωπικές μονομαχίες τις περισσότερες τις κέρδισε και κάλυψε πολλές φορές τους χώρους. Μάλιστα ειδικά στο πρώτο μέρος, υπήρχαν φάσεις που είχε μείνει μόνος τους στα μετόπισθεν, αλλά λειτούργησε εξαιρετικά.


Γιώργος Τζαβέλλας: Προσεκτικός και σταθερός στον ρόλο του. Προσπάθησε πολλές φορές να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έχασε και πάλι τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει, σε ανέβασμα σε στατική φάση.

Εχσάν Χατζισαφί: Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Ιρανό ακραίο μπακ, χωρίς να έχει τόσο πολλά ανεβάσματα και συνεργασίες από την δική του πλευρά, όπως ο Γάλλος από δεξιά. Όμως ανασταλτικά έκανε εξαιρετική δουλειά, με αποκορύφωμα το τάκλιν στα πόδια παίκτη της Λαμίας, τελευταία στιγμή πριν πλασάρει τον Στάνκοβιτς.

Νταμιάν Λε Ταλέκ: Έκλεψε μπάλες, έχασε και φάσεις στις μάχες της μεσαίας γραμμής. Επίσης και πάλι σ’ ένα κόρνερ της Λαμίας, έχασε τον αντίπαλο του με αποτέλεσμα να βγει φάση για τον αντίπαλο. Με την μπάλα στα πόδια του, προσπάθησε να ανεβάσει το παιχνίδι της ομάδας, αλλά έκανε και λάθη. Έχασε ευκαιρία να σκοράρει στο φινάλε.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Έβγαλε δουλειά και πάλι ο Πολωνός μέσος στην μεσαία γραμμή. Και μάλιστα πολλές φορές χρειάστηκε να «γράψει» χιλιόμετρα για να καλύψει χώρους στην μεσαία γραμμή του γηπέδου. Όμως με την μπάλα στα πόδια έκανε αρκετές βιαστικές και λανθασμένες επιλογές.

Ντάρκο Γέβτιτς: Έκανε ντεμπούτο στην βασική ενδεκάδα και έδειξε πως ακόμα θέλει τον χρόνο του για να μπορέσει να βρει κοινή περπατησιά με την υπόλοιπη επιθετική γραμμή. Παρόλα αυτά είχε ορισμένες εξαιρετικές εμπνεύσεις με άνοιγμα του παιχνιδιού. Είχε και ένα σουτ έξω από την περιοχή, το οποίο δεν «έπιασε» γεμάτα.


Σέρχιο Αραούχο: Ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και όχι μόνο διότι έβαλε την γκολάρα με την οποία άνοιξε το σκορ. Ήταν ο πιο κινητικός απ’ όλους και αυτός που άνοιγε όλες τις επιθέσεις της ΑΕΚ. Μέσα σ’ όλες τις φάσεις, φαινόταν πως είναι θέμα χρόνου να βρει χώρο και χρόνο να σκοράρει σωστά, όπως και έγινε.

Νορντίν Άμραμπατ: Ξεκίνησε κεφάτος και πήρε κάποιες προσπάθειες από την δεξιά πλευρά. Δοκίμασε και να βγάλει συνεργασίες με τον Μισελέν που έκανε ανεβάσματα. Είχε διάθεση, έκανε και  αρκετά λάθη. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις προς το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, εξ ου και αντικαταστάθηκε.

Στίβεν Τσούμπερ: Έκανε και πάλι ορισμένες ενέργειες μέσα στο γήπεδο, που έδειχναν την ποιότητα του. Όμως αυτή την φορά τα περισσότερα που δοκίμασε στο γήπεδο, δεν του βγήκαν. Έψαξε ο ίδιος να εκτελέσει σε δυο φάσεις, έψαξε και τις ασίστ. Αλλά ήταν αυτή την φορά βιαστικός και δεν του βγήκαν οι φάσεις. Πάντως ακόμα και σ’ αυτό το ματς, υπήρχαν στιγμές στο ματς, που με την ποιότητα του, άνοιγε όλο το παιχνίδι της ομάδας.


Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Μπήκε για να παίξει σε ρόλο δεξιού εξτρέμ στην θέση του Αμραμπατ, με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Και μπήκε κεφάτος, ήταν πολύ κινητικός και έδωσε φρεσκάδα από την πλευρά του. Ενώ στην φάση του γκολ του 1-0, από το δικό του πείσμα κατέληξε η μπάλα στον σκόρερ.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Έπαιξε για λίγο μαζί με τον Αραούχο στην επίθεση και στη συνέχεια μόνος του στην κορυφή. Το πάλεψε αρκετά, μπήκε σε κάποιες φάσεις και αναστάτωσε την άμυνα της Λαμίας, αλλά χωρίς να βρει ευκαιρία να εκτελέσει.

Γέβχεν Σάκχοφ: Μπήκε στην θέση του Σιμάνσκι και πήγε δίπλα στον Λε Ταλέκ στις θέσεις των αμυντικών χαφ. Έδωσε μάχες στην μεσαία γραμμή, αλλά πολλές τις έχασε και είχε αργές αντιδράσεις.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε για να πάρει θέση ελεύθερου πίσω από τον επιθετικό. Ήταν κινητικός, μπήκε μέσα σε φάσεις, αλλά έχασε και δυο καλές ευκαιρίες προκειμένου να σκοράρει και να τελειώσει το ματς.

Στράτος Σβάρνας: Η τελευταία κίνηση του προπονητή από τον πάγκο, περισσότερο για να «δέσει» την άμυνα και να δώσει και ύψος αν χρειαζόταν να διαχειριστεί στατική φάση.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X