Εστειλε… σπίτι της την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1) η Γουέστ Χαμ! (VIDEO)

Εστειλε… σπίτι της την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-1) η Γουέστ Χαμ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έστειλε τους «κόκκινους διαβόλους» στο... σπίτι τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έριξε… σφυριά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Γουέστ Χαμ!

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες επικράτησε 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» και έστειλε… σπίτι τους τους «κόκκινους διαβόλους», περνώντας παράλληλα η ίδια στην φάση των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο Λαντσίνι άνοιξε το σκορ για την Γουέστ Χαμ στο 9ο λεπτό, παγώνοντας το «Ολντ Τράφορντ» και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένα τέρμα που άλλαξε την ροή του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν αμυντικά και να ψάχνονται στην κόντρα και τους γηπεδούχους να πιέζουν ασφυκτικά, φτιάχνοντας τη μία φάση μετά την άλλη.

Παρότι μάλιστα η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ έφτιαξε ένα… καρό ευκαιρίες, σχεδόν 30 τελικές, δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και μάλιστα στο τελευταίο δεκάλεπτο γλίτωσε και το δεύτερο τέρμα, με τη Γουέστ Χαμ να είναι τρομερά άστοχοι στις ευκαιρίες που έφτιαξε και το 1-0 να παραμένει ως το φινάλε!

Κάπως έτσι, η Γουέστ Χαμ πήρε μια μίνι… ρεβάνς απέναντι στην Γιουνάιτεντ, λίγες ημέρες μετά την ήττα της στο πρωτάθλημα.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X