ΑΕΚ-Λαμία: «Κυριαρχεί, αλλά τα κάνει… μαντάρα στην τελική προσπάθεια»

ΑΕΚ-Λαμία: «Κυριαρχεί, αλλά τα κάνει… μαντάρα στην τελική προσπάθεια»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να προηγηθεί στο πρώτο μέρος με τη Λαμία, αλλά ήταν επιπόλαια στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος καλείται να βρει λύσεις, να είναι πιο αποτελεσματική και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ-Λαμία

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ έχει όλη την επιθετική ενέργεια και τους τρόπους να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, αλλά τα κάνει… μαντάρα και δεν έχει καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και εκτέλεση. Αποτέλεσμα σε ένα ημίχρονο που είναι απόλυτη κυρίαρχος να μην έχει σκοράρει. Η Λαμία παίζει μαζική άμυνα και προσπαθεί με κλεψίματα και υπεραριθμίες στο transition να αιφνιδιάσει την ΑΕΚ σε σποραδικές φάσεις. Η ΑΕΚ ψάχνει το γρήγορο γκολ για να βγάλει το άγχος από πάνω της και όλα θα γίνουν πιο εύκολα μετά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Η ΑΕΚ έχει την κυριαρχία στο ματς, πατά εύκολα στην περιοχή της Λαμίας, αλλά λείπει η σωστή απόφαση στην τελική προσπάθεια και η γρήγορη κίνηση για να φέρει περισσότερους παίκτες που θα απειλούν. Είναι αναγκαίο για την Ενωση να βρει περισσότερα από τον Τσούμπερ και να πετύχει ένα γκολ που θα την ξεμπλοκάρει.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχει δημιουργήσει κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά της λείπει η έξυπνη πάσα μέσα στην περιοχή και το καλό τελείωμα. Ο Γέβτιτς έχει εξαιρετικές εκτελέσεις στατικών φάσεων, αλλά δεδομένα η ΑΕΚ περιμένει περισσότερα από αυτόν, όπως και από τους Άμραμπατ και Τσούμπερ. Στα θετικά πως εκτός από ένα σουτ στα πρώτα λεπτά του Ρόμανιτς η ΑΕΚ δεν έχει απειληθεί. Θα πρέπει όμως να ανεβάσει και άλλο ταχύτητα για να βρει το γκολ που θα της διώξει και το άγχος.

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X