Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ!

Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Στέλιος Σεραφείδης συγκίνησε τους πάντες όταν έφτασε στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέλιος Σεραφείδης είναι στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ενωσης συγκίνησε τους πάντες με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ σήμερα για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες ημέρες και τον ανάγκασαν να νοσηλευτεί.

Δείτε εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ:



Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ!

Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ! Σεραφείδης: Εικόνες και VIDEO από την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για την αγαπημένη του ΑΕΚ!

To συγκλονιστικό μήνυμα του Στέλιου Σεραφείδη

Το συγκλονιστικό μήνυμα του μεγάλου Στέλιου Σεραφείδη προς τον κόσμο της ΑΕΚ με την άφιξή του στο ΟΑΚΑ ήταν: «Κύριε πρόεδρε Μελισσανίδη, σας ευχαριστώ όπως και το επιτελείο των γιατρών του κ. Πάρη Κοσμίδη και τους συνεργάτες του.

Αδέρφια ΑΕΚτζήδες, θεώρησα σωστό από αυτό το βήμα της ΑΕΚ για αυτή τη μικρή επανάσταση προς το πρόσωπό μου να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για το μεγαλείο της ψυχής σας.
Μου δώσατε λίγη ζωή και είμαι καλύτερα!

Πάμε όλοι μαζί για την ΑΕΚάρα μας».

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της ήταν: «Εμείς σε ευχαριστούμε κύριε Στέλιο που είσαι και θα συνεχίσεις να είσαι κοντά μας»

Απλά απίστευτος. Απλά ΑΕΚ!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X