Κούμαν: «Ο Μέσι κάλυπτε όλες τις αδυναμίες μας»

Μέσι: Στις ακαδημίες της Παρί Σεν Ζερμέν δυο γιοι του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι, μίλησε ο Ρόναλντ Κούμαν, τονίζοντας ότι ο Αργεντινός αστέρας κάλυπτε όλες τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα, όσο ήταν στους «μπλαουγκράνα».

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν βρίσκεται στη Βαρκελώνη και αγωνίζεται για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Voetbal», ο Κούμαν κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του 34χρονου επιθετικού αλλά και το πόσο πολύτιμος ήταν για την ομάδα του.

Μάλιστα, δε δίστασε να αναφέρει ότι οι υπόλοιποι συμπαίκτες του Μέσι, έμοιαζαν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο κι αυτό οφειλόταν σε μεγάλο βαθμό στον Αργεντινό άσο.

«Σε τέτοιες καταστάσεις είναι που μπορώ να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου, αλλά και της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως ο Μέσι κάλυπτε όλα τα ψεγάδια μας, είναι πάρα πολύ καλός κι έκανε τη διαφορά σε κάθε παιχνίδι. Φυσικά υπήρχαν καλοί παίκτες γύρω του. Ωστόσο, όλοι έμοιαζαν καλύτεροι από αυτό που είναι εξαιτίας του. Αυτό δεν είναι κριτική, αλλά μια απλή παρατήρηση», τόνισε χαρακτηριστικά ο 58χρονος προπονητής.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X