ΟΦΗ-ΑΕΚ: Η έκθεση του παρατηρητή δικαιώνει απόλυτα την Ενωση!

ΟΦΗ-ΑΕΚ: Η έκθεση του παρατηρητή δικαιώνει απόλυτα την Ενωση!
Photo Credits: INTIME

Οσα έχει γράψει ο παρατηρητής του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόλυτη δικαίωση για την ΑΕΚ από την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα με τον ΟΦΗ!

Συγκεκριμένα, στην έκθεσή του, ο παρατηρητής αναφέρει λεπτομερώς την άθλια και προκλητική «φιλοξενία» του ΟΦΗ. Σε αυτή μιλάει ξεκάθαρα για έλλειψη προστασίας των ανθρώπων της Ενωσης με απουσία προσωπικού ασφαλείας και αστυνομικής δύναμης, παρά τα όσα είχαν επισημανθεί στην πρωινή σύσκεψη πριν τον αγώνα. Αναφέρει επίσης ξεκάθαρα την επίθεση εναντίον των ανθρώπων του Δ.Σ. της ΑΕΚ από φιλάθλους μετά το δεύτερο γκολ της Ενωσης και τον πανηγυρισμό του Παναγιώτη Κονέ, με σπρωξίματα και ύβρεις.

Τονίζονται φυσικά τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας από τη γηπεδούχο ΠΑΕ και από την Αστυνομία, ενώ αναφορά γίνεται και στην είσοδο φιλάθλων του ΟΦΗ στο τέλος του ματς.

Στην έκθεση υπάρχει αναφορά και στις ύβρεις προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ στο τέλος του ματς.  «Η Αστυνομία μετά το τέλος του αγώνα συνόδευσε τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ στα αποδυτήρια για να αποχωρήσουν όλοι μαζί λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Την ώρα που έφταναν στα αποδυτήρια οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο από αφύλακτη πόρτα τους έβρισαν, αντε γαμ… σας γαμ…», αναφέρεται στην έκθεση.

Γιατί κλήθηκε η ΑΕΚ σε απολογία

Οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου κλήθηκαν σε απολογία από την πειθαρχική επιτροπή της Super League για όσα έγιναν στον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο παρατηρητής δεν έχει σημειώσει φυσικά καμία χειρονομία από άνθρωπο της Ενωσης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Εχει καταγραφεί  μόνο η έντονη διαμαρτυρία προς τον Βασίλη Φωτιά σε δύο φάσεις. Η πρώτη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όπου αναφέρεται ότι επιτέθηκαν φραστικά στον διαιτητή οι άνθρωποι της ΑΕΚ με τη φράση «Δεν σέβεσαι την ΑΕΚ» και υπάρχει και με μια ακόμα υβριστική φράση. Η δεύτερη είναι στο τέλος του αγώνα κατά την αποχώρηση του διαιτητή με τη φράση «Που πας και φεύγεις χωρίς να έχεις συμπληρώσει το φύλλο αγώνα, φεύγει σαν κλέφτης».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X