Με combo και… Τσούμπερ

Με combo και… Τσούμπερ

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Super League και τη La Liga.

Super League, AEK – Λαμία (20:30): H ΑΕΚ είχε στα χέρια της το διπλό στην Κρήτη και το 2Χ2 στο πρωτάθλημα, αλλά λόγω… λαθών διαιτητών και άμυνας, «αυτοκτόνησε» και έφυγε με τον βαθμό. Τώρα η Ενωση καλείται να ξεπεράσει το σοκ της… ανατροπής και να αφοσιωθεί στο παιχνίδι με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ. Στα… χαρτιά η ΑΕΚ είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, ωστόσο όλα κρίνονται στο γήπεδο. Η Ενωση προσφέρεται στο 1,28 και δεδομένα θα πρέπει να ψάξουμε κάτι συνδυαστικό ή ειδικό για να ανέβει η απόδοση.

Super League, AEK – Λαμία (20:30): Μετά από όσα έγιναν στην Κρήτη περιμένουμε την ΑΕΚ να μπει φουριόζα και να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι. Η μεσοεπιθετική γραμμή της Ενωσης είναι ικανή για μεγάλα πράγματα και εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να σκοράρει ξανά αρκετά γκολ, όπως έκανε και στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, όπου σκόραρε 3+3 γκολ με Ιωνικό και ΟΦΗ αντίστοιχα. Ετσι λοιπόν, το combo 1 & over 2,5 που δίνεται στον Stoiximan στο 1.91 μας καλύπτει και θα το επιλέξουμε.

Super League, AEK – Λαμία (20:30): Ο Στίβεν Τσούμπερ έχει δείξει με το… καλημέρα πως θα είναι ηγέτης στην ΑΕΚ. Ήδη ο Ελβετός διεθνής μετράει 2Χ2 γκολ στο πρωτάθλημα και περιμένουμε να συνεχίσει το σερί του και στο ματς με τη Λαμία. Πάμε στοίχημα να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση βρίσκεται στο 3.20 (Stoiximan) και μοιάζει… προκλητική.

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα (23:00): Η Ρεάλ ξεκίνησε πολύ δυναμικά τη σεζόν στη La Liga, μετρώντας τέσσερις νίκες στα πέντε πρώτα παιχνίδια (4-1-0). Έχει μάλιστα σημειώσει 15 γκολ (δεχόμενη επτά) στο ίδιο διάστημα. Μπορεί να ανησύχησε στην πρόσφατη συνάντηση στην έδρα της Βαλένθια, αφού βρέθηκε να ηττάται στο 66ο λεπτό, όμως τελικά δύο λάθη της αντίπαλης άμυνας, της επέτρεψαν να φτάσει σε μεγάλη ανατροπή (2-1) σε διάστημα δύο λεπτών (86′, 88′). Μοιράστηκαν γκολ και ασίστ οι Βινίσιους και Μπενζεμά. Οι Μαδριλένοι απέδειξαν ότι ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις έχουν αντανακλαστικά και ότι δεν δέχονται να ηττηθούν. Σπουδαίες εμφανίσεις φέτος, με την ομάδα, παρότι βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, να είναι αρκετά πεισμωμένη, μαχητική και παθιασμένη.

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα (23:00): Η Μαγιόρκα δεν τα πηγαίνει άσχημα για τα δεδομένα της (2-2-1), όμως ήταν αρκετά τυχερή στο ισόπαλο 0-0 (εντός) με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία της, παρέμεινε κλεισμένη στην περιοχή στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης και τελικά αφού απέφυγε την ήττα… όλα καλά. Αυτή τη φορά θα τα βάλει με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά γνωρίζει πως δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά, ειδικά αν δεν καταφέρει να βρει δίχτυα. Αυτό ίσως την κάνει να ρισκάρει και να ψάξει την έκπληξη, αλλά αν η γηπεδούχος βρει χώρους, τότε θα υπάρξει πρόβλημα.

La Liga, Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα (23:00): Με το σετ στο 1.20-5.70-13.00, ούτε τα combo νίκης και γκολ δεν έχουν απόδοση που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Περιμένουμε η Ρεάλ να κερδίσει και μάλιστα χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα. Με το 1/1 & Over 2,5 να βρίσκεται σε απόδοση 2.40 (Stoiximan), αξίζει να πάρουμε το ρίσκο.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X