ΑΕΚ: Ξεσπάει η Ένωση, σκοράρει ο «Τσίνο»

ΑΕΚ: Ξεσπάει η Ένωση, σκοράρει ο «Τσίνο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρώτη εμβόλιμη αγωνιστική της Super League είναι γεγονός, με την ΑΕΚ να επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για την μονομαχία με την Λαμία.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει ανεβάσει τον πήχη με την απόδοσή της στις δύο πρώτες στροφές. Ακόμα και στο «θρίλερ» του Ηρακλείου, απέδειξε ότι κάτι καλό έχει ετοιμάσει ο Σέρβος τεχνικός, με εξωγενείς παράγοντες να στερούν το «2 στα 2» από το σύνολό του.

Αυτή την εβδομάδα, η «Ένωση» βρίσει απέναντι την Λαμία. Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις των δύο έχουν μονόπλευρο ενδιαφέρον είτε στην Φθιώτιδα είτε στο Μαρούσι, αφού σε 15 συγκρούσεις η ΑΕΚ μετράει 12 νίκες και 3 ισοπαλίες. Μάλιστα, στις 12 από αυτές διατήρησε απαραβίαστη την εστία της, σκοράροντας κατά μέσο όρο 2,5 γκολ!

Βάσει των παραπάνω, ο άσος αναμενόμενα κινείται σε χαμηλές τιμές, στο 1.29. Αρκετά πιο ψηλά βρίσκεται το over 2,5 γκολ, που προσφέρεται στο 1.78 και ενισχύεται τόσο από την εικόνα των δύο ομάδων στην εκκίνηση της σεζόν, όσο και από την γραμμή κρούσης του «δικεφάλου»! Αν κάποιος επιθυμεί να το πάει ένα βήμα παρακάτω, το combo bet 1 & Over 2,5 γκολ κοστολογείται στο 1.91.

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Ο «Τσίνο» πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, άνοιξε λογαριασμό και γενικότερα δείχνει να αποκτά θετικό μομέντουμ. Επενδύοντας σε αυτό, το στοίχημα να σκοράρει σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο της αναμέτρησης βρίσκεται σε απόδοση 2.25.

Τέλος, ανάμεσα στις 500+ προσφερόμενες αγορές γύρω από την αναμέτρηση, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X