Καπράλος: Επανεξελέγη στην προεδρία της ΕΟΕ

Καπράλος: Επανεξελέγη στην προεδρία της ΕΟΕ

Ο Σπύρος Καπράλος επανεξελέγη Πρόεδρος της ΕΟΕ για τέταρτη συνεχόμενη θητεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σπύρος Καπράλος ως μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΕ, επανεξελέγη για τέταρτη φορά στον προεδρικό θώκο της Επιτροπής στα γραφεία της. Ο κ Καπράλος έλαβε συνολικά 28 ψήφους σε σύνολο 29, ενώ μία ψήφο βγήκε άκυρη.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Ολομέλειας, ο Καπράλος ανακοίνωσε ότι θα είναι η τελευταία θητεία του στην προεδρία της ΕΟΕ. «Ευχαριστώ πολύ που με τιμήσατε και αυτήν τη φορά. Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Παρόλο που, με βάση το καταστατικό μας, μου επιτρέπεται να κατέβω στο μέλλον και πάλι ως υποψήφιος πρόεδρος, δεν προτίθεμαι να ασκήσω αυτό το δικαίωμα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Θεωρώ υποχρέωσή μου να προετοιμάσω την επόμενη ημέρα στην προεδρία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Κάποιο νέο σε ηλικία μέλος μας από αυτήν την αίθουσα θέλω να ελπίζω ότι θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη πρόεδρος, καθώς θα πρέπει να είναι κάποιος με χρονικό ορίζοντα οκταετίας μπροστά του. Όλοι εσείς οι νέοι δείτε το σαν αγώνα όπου ξεκινάτε από την ίδια γραμμή αφετηρίας.

Σε αυτόν τον αγώνα θα πρέπει να δείξετε έργο στην ΕΟΕ, με πνεύμα συνεργασίας με τους συναδέλφους και το προσωπικό της ΕΟΕ, χωρίς πισώπλατα ‘μαχαιρώματα’ και με ένα διεθνές προφίλ, όπως αρμόζει στην Ελλάδα. Η χώρα μας έχει πρωτεύοντα ρόλο στο Ολυμπιακό Κίνημα και, όπως θα έχετε διαπιστώσει, βρισκόμαστε όλο και περισσότερο στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος. Άλλωστε. το 2025 στην Ελλάδα θα εκλεγεί ο επόμενος πρόεδρος της ΔΟΕ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X