Επανεμφανίστηκε το «φάντασμα» Δημητρόπουλος του 1999 -Είναι ο γιατρός που λήστεψαν στην Πάτρα! (VIDEO)

Επανεμφανίστηκε το «φάντασμα» Δημητρόπουλος του 1999 -Είναι ο γιατρός που λήστεψαν στην Πάτρα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μια απίστευτη σύμπτωση σχετικά με τον διαιτητή Βαγγέλη Δημητρόπουλο που είχε... σφάξει την ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το 1999!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα παιχνίδια παίζει καμιά φορά η μοίρα!

Παλιός διαιτητής ποδοσφαίρου και μπάσκετ, έχει υπηρετήσει ως διαιτητής και το βόλεϊ. Στο ποδόσφαιρο έφτασε από τα γήπεδα της ΕΠΣ Αχαΐας σταδιακά έως τη μεγάλη κατηγορία, αλλά αποχώρησε με «θόρυβο» μετά από το αλησμόνητο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια, το 1999 με μια «επική» σφαγή. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Δημητρόπουλο, ο οποίος πλέον εργάζεται ως γιατρός και ήρθε στην επικαιρότητα μετά το περιστατικό με τον τραυματισμό 6χρονου στην Πάτρα από καρτ. Τα τελευταία 18 χρόνια υπηρετεί ως ιατρός στην Αμαλιάδα και η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο αφορά στις υπηρεσίες που προσφέρει ως ιατρός αγώνα.

Το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός το 1999

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στις 15 Νοεμβρίου του 1999, είχε απίστευτα πράγματα: έναν νεκρό φίλαθλο της Ενωσης, τον Κόκκαλη με τον στρατό του να κάνει επίδειξη δύναμης μέσα στην άδεια Νέα Φιλαδέλφεια, πυροβολισμούς από τον Βίκτωρα Μητρόπουλου και τον νοσοκόμο με τη Μερσεντές, διαιτητή Δημητρόπουλο!

Η Νέα Φιλαδέλφεια εκείνη τη νύχτα έμοιαζε να έχει γίνει πραξικόπημα από τις χιλιάδες αστυνομικών. Και διαιτητής της παρωδίας που αποκλήθηκε ματς, ορίστηκε ο πατρινός Δημητρόπουλος. Αυτός που ένα χρόνο πριν ως βοηθός είχε αποβάλει τον Μπατίστα. Αυτός που ως νοσοκόμος διέφυγε με τη λευκή Μερσεντές του στην Ιταλία.

Η ΑΕΚ μπήκε ορμητικά για να διαλύσει ακόμα και έτσι το συνονθύλευμα του Μπιγκόν. Είχε τον έλεγχο και έπρεπε να πάρει προβάδισμα, όταν ο Μαλαδένης βρέθηκε μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Ο Ελευθερόπουλος τον γκρέμισε, αλλά ο Δημητρόπουλος έδειξε παίζεται. Ο Καραταϊδης ανατρέπει τον Μαλαδένη στο όριο της περιοχής, αλλά και πάλι τίποτα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Δημητρόπουλος αποβάλει τον Καλιντζάκη για φάουλ στη σέντρα! Και για να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο, δίνει πέναλτι σε φύσημα του Δέλλα στον Νινιάδη. Η αγωνιστική συνέχεια δεν έχει σημασία.

Ο κόσμος ξεσηκώνεται. Ο Κόκκαλης αποχωρεί, ο Μητρόπουλος μένει και ακούει τα εξ αμάξης. Το σφύριγμα της λήξης προκαλεί ακόμα περισσότερα προβλήματα. Ενας φίλος της ΑΕΚ αφήνει την τελευταία πνοή του στις εξέδρες. Οι παίκτες της Ενωσης ορμούν στον Δημητρόπουλο και το τίμημα είναι βαρύ. Ο Κασάπης εξοντώνεται με τιμωρία 23 αγωνιστικών, οι Ατματσίδης, Κασάπης και Νικολαϊδης ανακοινώνουν την αποχώρηση τους από την Εθνική ομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Στα επεισόδια στην άδεια Φιλαδέλφεια, ο μπράβος του Μητρόπουλου βγάζει πιστόλι και δέχεται επίθεση. Τα πάντα διαλύθηκαν απλά για να περάσει ο δικτάτωρ από τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημητρόπουλος και το κλεμμένο κινητό

«Φτερά» έκανε το κινητό του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου που πήγε να βοηθήσει τον 6χρονο Φώτη, όταν αυτός τραυματίστηκε από το καρτ στην Πάτρα. Υπενθυμίζεται ότι ο μικρός Φώτης είναι διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Την αποκάλυψη για το περιστατικό έκανε ο ίδιος ο Βαγγέλης Δημητρόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook. «Μέσα στον γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα χτες να βοηθήσω τον μικρό Φώτη, κάποιος μακρυχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς ο οποιοσδήποτε έχει ελεύθερη πρόσβαση γιατί είναι χωρίς κωδικούς. Ένα samsung s 21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου. Ας ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ, κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, ο γιατρός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X