Θα υπάρξουν κι άλλες παγίδες για την ΑΕΚ όπως αυτή στον Γκαρσία

Θα υπάρξουν κι άλλες παγίδες για την ΑΕΚ όπως αυτή στον Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου εστιάζει στον τρόπο με τον οποίοι οι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να καταλάβουν ότι όσα δεν τους αρέσουν, είναι μια μέρα στη δουλειά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα από τη χθεσινή ομιλία του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, προκύπτει και μια μεγάλη αλήθεια, η οποία σηκώνει απαραίτητα βαθιά ενδοσκόπηση.

«Θα σας προκαλούν συνεχώς, πρέπει να είστε έτοιμοι γι’ αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής. Έχει δίκιο. Δεν είναι θέμα έχθρας προς την Ένωση, ξέχωρα με το ότι οι λυκοφιλίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχαν (και θα έχουν) μόνιμα τη δική τους θέση και θα επηρεάζουν καταστάσεις, όπως το πως κάποιες ομάδες αντιμετωπίζουν άλλες και τούμπαλιν. Αυτό όμως, μέσες άκρες, ισχύει για όλους.

Το ζήτημα για την ΑΕΚ είναι πρωτίστως ποδοσφαιρικό. Η ξεχωριστή ποιότητα των παικτών που διαθέτει, θα προκαλέσει και ασχήμιες στους αγωνιστικούς χώρους. Αν παρακολουθήσει κάποιος με ευλάβεια την επίμαχη φάση, πριν από την αποβολή του Λιβάι Γκαρσία, θα παραδεχθεί ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο να μην εκνευριστείς όταν συνάδελφοι σου συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο. Ένα δυνατό μαρκάρισμα στη φάση, ενίοτε και σκληρό, είναι απολύτως αποδεκτό.

Δείτε περισσότερα για τις παγίδες που περιμένουν την ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X