Εξάρχεια: Βρέθηκαν πιστόλια, χειροβομβίδες και σφαίρες σε διαμέρισμα- Ανήκαν σε τραγουδιστή που έχει πεθάνει

Εντοπίστηκε αυτοκίνητο με δύο κιλά κοκαΐνη στη Γλυφάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θρίλερ με πιστόλια, χειροβομβίδες και σφαίρες που βρέθηκαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια και φέρονται να ανήκουν σε τραγουδιστή που πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια.

Τα όπλα ηταν σε μια βαλίτσα και μεταφέρθηκαν στο διαμερισμα της οδού Βουλγαροκτόνου πριν απο τρεις μήνες όταν τα εντόπισαν εργάτες που έκαναν εργασίες ανακαίνισης σε σπίτι της Γλυφάδας. Ο τραγουδιστής φαίνεται να τα είχε εντοιχίσει σε ειδική κρύπτη ενώ έχουν σταλεί για βαλλιστική προκειμένου να διαπιστωθεί αν και που εχουν χρησιμοποιηθεί. Την υπόθεση έρευνα η Ασφάλεια Εξαρχείων.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν χθες στις 12 το μεσημέρι οταν μια 80χρονη γυναίκα πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλειας Εξαρχείων και είπε οτι σε διαμέρισμα της οδού Βουλγαροκτόνου υπάρχουν 3 χειροβομβίδες, τρια πιστόλια και τέσσερα σακουλάκια που περιέχουν 9, 56,80 και 2 σφαίρες αντίστοιχα.

Πραγματι οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εξαρχείων μαζί με κλιμάκιο των ΤΕΕΜ πηγαν στο διαμέρισμα και βρήκαν τον οπλισμό. Όπως είπε στην κατάθεσή της η γυναίκα με τον τραγουδιστή είχαν παντρευτεί το 2015, δυο χρόνια πριν πεθάνει προκειμένου ο ηλικιωμένος να εχει ιατρική περίθαλψη.

πηγή protothema

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X