Απίστευτο: Εκλεψαν τον γιατρό την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τον 6χρονο στην Πάτρα!

Απίστευτο: Εκλεψαν τον γιατρό την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τον 6χρονο στην Πάτρα!

Απίστευτο περιστατικό στην Πάτρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντροπή και θλίψη προκαλεί η αποκάλυψη του γιατρού Βαγγέλη Δημητρόπουλου, που έσπευσε να βοηθήσει τον 6χρονο Φώτη, όταν αυτός τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ στην Πάτρα., ότι όσο αυτός πάσχιζε να σώσει την ζωή του άτυχου παιδιού, κάποιος του έκλεψε το κινητό. Όπως περιέγραψε ανάρτησή του στο Facebook.

«Μέσα στον γενικό χαμό, την ώρα που έτρεχα χτες να βοηθήσω τον μικρό Φώτη, κάποιος μακρυχέρης μου βούτηξε, άρπαξε, έκλεψε το κινητό μου. Δυστυχώς ο οποιοσδήποτε έχει ελεύθερη πρόσβαση γιατί είναι χωρίς κωδικούς. Ένα samsung s 21, με πολλές φωτογραφίες ιατρικού περιεχομένου. Ας ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ γιατί ποτέ δεν θα μου το δώσει. Αν έχει έστω, ένα ίχνος ανθρωπιάς όμως, τον παρακαλώ ,να βάλει σε ένα φάκελο, το μικροτσίπ, κάρτα, με το φωτογραφικό υλικό και ας μου το στείλει στο νοσοκομείο ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, ο γιατρός.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X