Τραγικός και προκλητικός Κλάτενμπεργκ: Είδε σωστές τις αποφάσεις για Γκαρσία-Χατζισαφί, δεν έδειξε καν τα οφσάιντ και το φάουλ σε Βράνιες!

Το πεντακάθαρο φάουλ στον Βράνιες που δεν έδωσε ο Φωτιάς στο 1-3 του ΟΦΗ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πρόκληση και από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος... έκλεισε τα μάτια για όσα έγιναν στο ΟΦΗ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολη η Ελλάδα είδε την αδικία που υπέστη η ΑΕΚ στην Κρήτη στο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ και η παρέα του, έκλεισαν ξανά τα… μάτια.

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής στο βίντεο με την ανάλυση των φάσεων κάνει αναφορά μόνο στη φάση του Χατζισαφί που τρώει κλωτσιά στο πρόσωπο από τον Καμάου και στη φάση με την αποβολή του Γκαρσία. Ωστόσο, «ξέχασε» να αναφέρει για το επιθετικό φάουλ του Ντουρμισάι στον Βράνιες, όπου στη συνέχεια έγινε το 1-3 και ο ΟΦΗ μπαίνει ξανά στο παιχνίδι.

Απαντες συμφώνησαν πως ο φορ του ΟΦΗ κάνει ξεκάθαρο φάουλ στον στόπερ της ΑΕΚ, αλλά ο Κλάτενμπεργκ… σφύριξε προκλητικά αδιάφορα!

Αξίζει να αναφερθεί πως στη φάση του Χατζισαφί ο Αγγλος συμφώνησε με τους Φωτιά και Σκουλά, καθώς αναφέρει πως δεν υπάρχει κόκκινη!

Τρομερά πράγματα…

Δείτε τον σχολιασμό του Κλάτενμπεργκ

Για τη φάση του Χατζισαφί:

Κλάτενμπεργκ: «O διαιτητής έδωσε κίτρινη κάρτα σε παίκτη του ΟΦΗ ο οποίος ύψωσε πολύ το πόδι του χτυπώντας τον αντίπαλο στο πρόσωπο. Το VAR έλεγξε το περιστατικό και συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την κίτρινη κάρτα για το υψωμένο πόδι. Ο επιθετικός είναι εκτός ισορροπίας και προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το πόδι του, ενώ ο αμυντικός προσπαθεί να παίξει την μπάλα με το κεφάλι του. Η ΚΕΔ συμφωνεί επίσης ότι δεν υπήρξε βαναυσότητα από τον επιθετικό που σκοπό είχε να παίξει τη μπάλα, επομένως δεν πληρούσε τα κριτήρια παράβασης κόκκινης κάρτας».

Για την αποβολή του Γκαρσία:

Κλάτενμπεργκ: «Ο διαιτητής έβγαλε την κόκκινη κάρτα μετά από υπόδειξη του Βοηθού Διαιτητή για βίαιη επαφή του επιθετικού παίκτη της ΑΕΚ. Μετά από συμπλοκή των παικτών των δύο ομάδων ο παίκτης της ΑΕΚ έβαλε το χέρι του στο λαιμό του αντιπάλου με επιθετικό τρόπο. Η ΚΕΔ συμφωνεί με την απόφαση της κόκκινης κάρτας καθώς το να βάζεις το χέρι σου στο λαιμό ενός αντιπάλου δεν είναι αποδεκτή πράξη».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X