ΑΕΚ: Το Viber της ΠΑΕ και ο διαγωνισμός για μία συλλεκτική φανέλα του Σέρχιο Αραούχο (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Το Viber της ΠΑΕ και ο διαγωνισμός για μία συλλεκτική φανέλα του Σέρχιο Αραούχο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της ΑΕΚ για τον διαγωνισμό και το Viber

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα μέσω της επίσημης κοινότητας της ομάδας τους στο Viber να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν τη συλλεκτική φανέλα του Σέρχιο Αραούχο, την οποία φόρεσε στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά την παρουσίασή του από την Ενωση, με την υπογραφή του Αργεντινού επιθετικού!

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

Η επίσημη κοινότητα της αγαπημένης μας ομάδας στο Viber ολοένα και μεγαλώνει και σας προσκαλεί να γίνετε μέλη της!

Συνδεθείτε στην επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber, μέχρι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε τη συλλεκτική φανέλα του Σέρχιο Αραούχο, την οποία φόρεσε στη Νέα Φιλαδέλφεια κατά την παρουσίασή του από την ομάδα μας, με την υπογραφή του Αργεντινού επιθετικού!

Μπείτε ΤΩΡΑ στο AEK FC Official Community για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, αλλά -κυρίως- και για να βρίσκεστε συνεχώς κοντά στην ομάδα μας!

Ολες οι εξελίξεις σε real time, διαγωνισμοί, προσφορές, ψηφοφορίες για την ανάδειξη του MVP σε κάθε εντός έδρας αγώνα και συνεχής ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα μας!

Συνδεθείτε ΤΩΡΑ κάνοντας κλικ σε αυτό το link

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε λογαριασμό στην εφαρμογή του VIBER!

Συνδεθείτε άμεσα και προσκαλέστε και τους φίλους σας!

BE PART OF THE TEAM

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X