Σοκ: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών σε σχολικό για 5 ώρες στη Βάρκιζα!

Σοκ: Ξέχασαν κοριτσάκι 2 ετών σε σχολικό για 5 ώρες στη Βάρκιζα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αίσθηση προκαλεί η είδηση, ένα ακόμη περιστατικό με παιδί 2 ετών που το ξέχασαν για ώρες σε σχολικό, στην περιοχή της Βάρκιζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ χθες το πρωί, οδηγός σχολικού λεωφορείου ξέχασε το παιδί μέσα στο όχημα επί πέντε ολόκληρες ώρες. Συγκεκριμένα ο οδηγός φέρεται, αφού παρέδωσε τα παιδάκια στον παιδικό σταθμό, να πάρκαρε το σχολικό έξω από το σπίτι του στην περιοχή Πηγαδάκια. Ωστόσο, δεν πρόσεξε ότι μέσα στο σχολικό είχε μείνει ένα παιδί.

Το εξίσου εντυπωσιακό είναι ότι ούτε από τον παιδικό σταθμό πρόσεξαν ότι έλειπε το παιδί.

Το παιδί κοιμόταν αλλά σε κάποια στιγμή ξύπνησε και σε κατάσταση σοκ άρχισε να κλαίει. Μια περαστική εντόπισε το παιδί και ενημέρωσε την ΕΛΑΣ.

Οι γονείς του 2 ετών κοριτσιού κατέθεσαν μήνυση για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ συνελήφθησαν ο οδηγός του σχολικού, η συνοδός στο σχολικό και ακόμη τρία άτομα από τον παιδικό σταθμό, η ιδιοκτήτρια, ο διευθυντής και η βρεφονηπιοκόμος. Σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα. Αφέθηκαν ελεύθεροι και διατάχθηκε περαιτέρω έρευνα προκειμένου να συμπληρωθεί το αποδεικτικό υλικό της δικογραφίας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

πηγή iefimerida

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X