Αξία στο 2.00 της Μπιλμπάο

Αξία στο 2.00 της Μπιλμπάο

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη La Liga.

Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης (20:30): Η Χετάφε δεν βλέπεται! Πέντε αγώνες έχει δώσει στη φετινή La Liga, με τα αμυντικά κενά να την καταδικάζουν σε κάθε παιχνίδι. Για αυτό τον λόγο υποχρεώθηκε σε ήττα σε όλους τους αγώνες στο ίδιο διάστημα, σημειώνοντας μόλις ένα γκολ και δεχόμενη οκτώ. Θα χρειαστεί να κάνει βήματα προόδου και να σταματήσει στην… κατηφόρα, όμως δεν μοιάζει έτοιμη να καταφέρει κάτι τέτοιο. Ήττα με… κάτω τα χέρια και στο πρόσφατο ματς με αντίπαλο τη Ράγιο Βαγιεκάνο (0-3 εκτός). Δημιούργησε καλές στιγμές, δεν μπόρεσε να σταματήσει την πίεση και η άμυνά της τα έκανε θάλασσα. Αυτό συμβαίνει σε κάθε αναμέτρηση. Όλα μοιάζουν δύσκολα και αυτή τη φορά έχει… μπροστά της την πρωταθλήτρια Ατλέτικο. Με μία λέξη: Άθλος.

Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης (20:30): Η Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει αήττητη στα επίσημα παιχνίδια της, αφού στη La Liga έχει ρεκόρ 3-2-0 και στο Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ποδαρικό με ισοπαλία κόντρα στην Πόρτο. Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με αντίπαλο, αν και η Ατλέτικο έφτασε πολύ πιο κοντά στο γκολ. Θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Κοντόγκμπια που αποχώρησε τραυματίας, ενώ από την επικείμενη αναμέτρηση θα λείψει ο μεσοεπιθετικός Ζοάο Φέλιξ που αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση! Η Ατλέτικο έχει σημειώσει επτά τέρματα (δεχόμενη τέσσερα) στο φετινό πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμη να συνεχίσει να βρίσκεται στις… πάνω θέσεις τις βαθμολογίας.

Χετάφε – Ατλέτικο Μαδρίτης (20:30): Η Χετάφε αντιμετωπίζει ένα… κάρο προβλήματα και η αποστολή με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ατλέτικο κρίνεται πολύ απαιτητική, ειδικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η γηπεδούχος τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί το διπλό του 1.72 να μην είναι αδιάφορο, αλλά ψάχνουμε λίγο καλύτερη απόδοση και για αυτό θα πάμε στο 2 & Over 1,5 στο 2.37 (Stoiximan).

Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο (23:00): Η Μπιλμπάο δίνει έμφαση στην άμυνα και έτσι δεν έχει γνωρίσει την ήττα στα πέντε φετινά παιχνίδια (2-3-0) που έδωσε στο ισπανικό πρωτάθλημα. Μπορεί να μην ήταν το αφεντικό της αναμέτρησης, αλλά κατόρθωσε να αποσπάσει το 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, στο παιχνίδι που προηγήθηκε χρονικά. Καλή εμφάνιση από τον κίπερ Σιμόν και ολόκληρη την αμυντική τετράδα. Αυτή τη φορά υποδέχεται τη Ράγιο Βαγιεκάνο που τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει στον απόλυτο βαθμό. Με τους Ινιάκι Γουίλιαμς, Μουνιαΐν και Ραούλ Γκαρσία να δείχνουν έτοιμοι να βάλουν δύσκολα σε κάθε άμυνα, οι Βάσκοι θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις νίκες.

Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο (23:00): Η Ράγιο δεν… βγάζει μάτια, όμως εκμεταλλεύτηκε το εύκολο πρόγραμμα, παραμένοντας αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Είχε ξεκινήσει τη φετινή προσπάθειά της στη La Liga με δύο ήττες κόντρα σε Σεβίλλη και Σοσιεδάδ, όμως στη συνέχεια βρήκε απέναντί της τις… προβληματικές Γρανάδα (4-0), Λεβάντε (1-1) και Χετάφε (3-0). Δεν κουράστηκε κόντρα στην πρωτευουσιάνα, ήταν πολύ αποτελεσματική και μετέτρεψε σε γκολ όσες ευκαιρίες παρουσιάστηκαν. Δεν θα έχει εξίσου εύκολο έργο στη Χώρα των Βάσκων, απόψε, αφού η Μπιλμπάο αγωνίζεται με πολύ συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο και είναι συνεπής.

Μπιλμπάο – Ράγιο Βαγιεκάνο (23:00): Φαβορί με αξία η αήττητη Μπιλμπάο που έχει αποδείξει ότι τέτοια παιχνίδια τα παίρνει χωρίς να κάνει υπερβολές. Η Ράγιο ευνοήθηκε από το εύκολο πρόγραμμα, όμως όπως είδαμε και στην αρχή της χρονιάς, απέναντι σε ομάδες όπως η Μπιλμπάο, αντιμετώπισε προβλήματα. Με τον άσο να διπλασιάζει το ποντάρισμά μας, αφού βρίσκεται σε απόδοση 2.00 (Stoiximan) αξίζει να πάρουμε το ρίσκο.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X