Παρί Σεν Ζερμέν: Τα βρήκαν Μέσι και Ποτσετίνο

Ποτσετίνο: «Εκανα αλλαγή τον Μέσι για να τον προστατέψω από πιθανό τραυματισμό»
Photo Credits: INTIME

Λήξη συναγερμού στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Μέσι και τον Ποτσετίνο να τα βρίσκουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσι και Ποτσετίνο συζήτησαν χθες και το όποιο ζήτημα προέκυψε την Κυριακή, μετά την αντικατάσταση του Αργεντινού σταρ στο ντέρμπι με τη Λιόν θεωρείται λήξαν.

Υπενθυμίζεται πως ο «Λέο» είχε… στραβώσει και το έδειξε τόσο την ώρα που κατευθυνόταν στον πάγκο, όσο και μένοντας απαθής στο γκολ νίκης που πέτυχε ο Μάουρο Ικάρντι στις καθυστερήσεις (2-1). Ο συμπατριώτης του προπονητής μετά το ματς δήλωσε πως «… εγώ είμαι αυτός που πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις, σωστές ή λάθος, ακόμη κι αν δυσαρεστούν κάποιους».

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, το όλο θέμα προέκυψε μάλλον από παρεξήγηση. Ο 34χρονος άσος έχει τις τελευταίες μέρες κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και την ώρα του αγώνα έπιανε το συγκεκριμένο σημείο μορφάζοντας. Ο Ποτσετίνο τον ρώτησε αν είναι καλά, ο Μέσι απάντησε καταφατικά, αλλά λίγα λεπτά μετά αποφάσισε να τον αποσύρει, κάτι που ενόχλησε τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα.

Χθες ο Μέσι απουσίαζε από την προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας ακολουθώντας ειδική αγωγή για το γόνατό του, αλλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη απέναντι στη Μετς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X