ΑΕΚ: Διατροφολόγος ο Άγγελος Πρεβεζάς στις Ακαδημίες

ΑΕΚ: Διατροφολόγος ο Άγγελος Πρεβεζάς στις Ακαδημίες
Photo Credits: INTIME

Ενισχύει την επιστημονική της ομάδα η ΑΕΚ

Μια ακόμα προσθήκη στο επιστημονικό δυναμικό των Ακαδημιών,  έκανε η ΑΕΚ, με τον διατροφολόγο Άγγελο Πρεβεζά.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

Η Αθλητική Διεύθυνση της ΑΕΚ ΒC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA ενημερώνει, ότι ενισχύεται ακόμη περισσότερο η επιστημονική ομάδα συνεργατών της.

Στο πλαίσιο τη αρτιότερης εκπαίδευσης, πνευματικής και σωματικής στήριξης των αθλητών μας, συνήψε συμφωνία με τον Διαιτολόγο-Διατροφολόγο Άγγελο Πρεβεζά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο κ. Άγγελος Πρεβεζάς γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και τα τελευταία 5 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως Διαιτολόγος-Διατροφολόγος.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης το 2017.

Κατόπιν απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη «Μοριακή Διατροφή-Διατροφογενετική» (Master’s degree in molecular nutrition) στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σκοπός της μεταπτυχιακής του ειδίκευσης είναι η πρόληψη διατροφο-εξαρτώμενων ασθενειών και η παροχή εμπεριστατωμένης και εξατομικευμένης διατροφικής θεραπείας. Πραγματοποίησε την πρακτική του άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο». Ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Ηράκλειο Κρήτης και τώρα εργάζεται στην Αθήνα.

Ο ίδιος θεωρώντας σημαντικό το κομμάτι της πρόληψης ιδιαίτερα στα παιδιά, την δεδομένη στιγμή παρακολουθεί το πρόγραμμα επιμόρφωσης παιδιατρικής διατροφής “Master Nutritionist in Pediatric Nutrition”,  με τελικό στόχο την απόκτηση του τίτλου του παιδοδιατροφολόγου (Pediatric Nutritionist).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X