Κυνηγώντας την έκπληξη στις άλπεις!

Κυνηγώντας την έκπληξη στις άλπεις!

Οι επιλογές του Betmarket.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοιχηματικά υπάρχουν αρκετές κακές διασταυρώσεις. Κατά τα άλλα έχουμε πολλές «αδύναμες» ομάδες που τυχαίνουν πάνω σε φορμαρισμένες ανώτερων κατηγοριών και το να βρεθεί μια καλή ευκαιρία δεν είναι το πιο εύκολο.

Δύο εκπλήξεις ξεχωρίσαμε από όλο το πρόγραμμα. Ας ξεκινήσουμε με τη σημερινή. Η Σβατς υποδέχεται την Σανκτ Πόλτεν, μια Σανκτ Πόλτεν που ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον υποβιβασμό και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η υπόθεση άνοδος δυσκολεύει αφάνταστα αν συνεχίσει έτσι. Η μία «σφαλιάρα» υποδέχεται την άλλη στη δεύτερη κατηγορία, κάνοντας ήττες που προκαλούν απορίες.

Η Σβατς είναι μια καλή ομάδα της Ρεγκιονάλ Λίγκα. Διαθέτει μια πολύ καλή έδρα, από τις λίγες στις οποίες μπορούμε να δούμε παλμό στις εξέδρες. Μην ξεχνάμε πως απέκλεισε τη Χορν στον πρώτο γύρο, μια ομάδα ίδιας κατηγορίας με την Πόλτεν. Η έδρα της είναι ένα στάδιο, ανοιχτό, όπου το κάθε κρύο αεράκι από τις Άλπεις βοηθάει τη γηπεδούχο. Στο 6,00 παίρνουμε κάθε ρίσκο για την επικράτηση της Σβατς.

Ποια είναι η Σβατς; Ομάδα που ιδρύθηκε το 1921. Το μπλε είναι το χρώμα της, ενώ στις μικρές κατηγορίες έχει μεγάλη παράδοση και μεγάλο όνομα, έχοντας κατακτήσεις πολλά πρωταθλήματα Ρεγκιονάλ Λίγκα. Διαθέτει έναν από τους καλύτερους μέσους της Ρεγκιονάλ Λίγκ, τον Φόγκλερ, ο οποίος είναι και αρχηγός της. Η ομάδα απαρτίζεται από ηλικίες 20 με 22, ενώ την “δένουν” παίκτες με εμπειρία, μεταξύ άλλων ο Πράντερ (με καριέρα στη Βάττενς και τη Βάκερ).

Η δεύτερη έκπληξη ειναι αυριανή, η Γκράτσερ απέναντι στην Βάττενς. Η Γκράτσερ έδειξε την Κυριακή ότι έχει το νου της στο Κύπελλο, δεχόμενη ανατροπή από τη Ραπίντ ΙΙ. Βέβαια, αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η Βάττενς είναι αρκετά ανώτερη, παρότι βρίσκεται σε μια φάση ντεφορμαρίσματος και αυτός είναι ο λόγος που πηγαίνουμε πάσο.

Betmarket Επιλογές

Μονό  (bet365.gr):

21/09 – 19:30 – Σβατς – Σανκτ Πόλτεν : 1ft(6,00) επί 15 μονάδες

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X