ΑΕΚ: Θέλει προσπάθεια η άμυνα

ΑΕΚ: Θέλει προσπάθεια η άμυνα
Photo Credits: INTIME

Τα πολλά νέα πρόσωπα, η έλλειψη κοινού κώδικα επικοινωνίας, αλλά και η φυσική κατάσταση κάνουν την άμυνα της ΑΕΚ να μπάζει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ιωνικό, η ΑΕΚ κράτησε το μηδέν, αλλά – ειδικά όσο υπήρχε αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι – προβλημάτισε με την ευκολία που προσέφερε τελικές ευκαιρίες στον αντίπαλο της στο ξεκίνημα του ματς. Στην Κρήτη, η κατάσταση άλλαξε. Η ΑΕΚ έδειχνε άτρωτη για 78’ και έπειτα κατέρρευσε (Φωτιά και Σκουλά επιτρέποντος βεβαίως), ως χάρτινος πύργος και δέχτηκε τρία γκολ σε 15’!

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την αμυντική πανωλεθρία, είναι αρκετοί. Προφανώς, μια ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο για μια ώρα, κάποια στιγμή ξεμένει από δυνάμεις. Η απώλεια φρεσκάδας και τρεξιμάτων, συνήθως οδηγεί σε μη καθαρό μυαλό και προβληματικές αποφάσεις. Εάν σε αυτό προσθέσετε και πως η ΑΕΚ έδειξε αφέλεια και φάνηκε να μην έχει παίκτη σημείο αναφοράς στα μετόπισθεν, που θα έθετε τη σφραγίδα του, έχετε όλες τις απαντήσεις για το πώς ένα μεγαλειώδες 0-3, μετατράπηκε σε 3-3.


Οι διαιτητικές αποφάσεις δεν μπορούν ποτέ να βγουν από το κάδρο, ειδικά από τη στιγμή που δεν αφορούν μόνο όσα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο, αλλά συνδέονται και με δύο από τις φάσεις που ο ΟΦΗ σκόραρε. Ωστόσο, αρκετοί υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε την ωριμότητα και την ποδοσφαιρική ευφυΐα, να διαφυλάξει το προβάδισμα της. Αυτό δεν συνέβη, αλλά είναι μια υπόθεση που προέκυψε έπειτα από συγκεκριμένες αιτίες.

Διαβάστε περισσότερα για την άμυνα της ΑΕΚ που μπάζει και θέλει προσπάθεια να διορθωθεί.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X