Εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League με ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη

Άρης-Παναθηναϊκός με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται στα μέσα της εβδομάδας με εμβόλιμη αγωνιστική σε Super League, Serie A, La Liga και Ligue 1.

Στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Super League ξεχωρίζει τo ντέρμπι, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη, στις 20:30, στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκού.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται στα καταστήματα ΟΠΑΠ είναι και αυτές για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το σύνολο των κόρνερ, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal, τη νίκη της γηπεδούχου/φιλοξενούμενης σε τουλάχιστον 1 από τα 2 ημίχρονα, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, τα Over/Under 1,5 γκολ και στα 2 ημίχρονα, το ακριβές σύνολο γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα πολλαπλά σκορ.

Μακροχρόνια στοιχήματα για την Euroleague

Την επόμενη εβδομάδα αρχίζει η Euroleague, με τη συμμετοχή των δύο ελληνικών ομάδων, του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού.

Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει πολλά μακροχρόνια στοιχήματα για την Euroleague. Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται από τώρα στα καταστήματα του ΟΠΑΠ είναι για τον νικητή της διοργάνωσης, την πρόκριση στα play offs, την πρόκριση στο final four, τον φιναλίστ, τον νικητή της κανονικής περιόδου.

Προσφέρονται ακόμα ειδικά στοιχήματα για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό για τη φάση του αποκλεισμού, τον πρώτο σκόρερ και τον μέσο όρο παικτών στους πόντους, τις ασίστ, τα εύστοχα τρίποντα, τα κλεψίματα, τα κοψίματα, τα ριμπάουντ, τα λάθη.

Όλη η στοιχηματική εμπειρία σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ

 Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν μέσω της εφαρμογής Opapp να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα το δελτίο τους, να σκανάρουν τα αποδεικτικά και να κάνουν Cash Out οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και σε virtual αγώνες, στο Ποδόσφαιρο, το Πρωτάθλημα και το Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες στοιχηματικές φάσεις και προωθητικές ενέργειες όπως το Παρά 1 στο VIRTUAL SPORTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X