Ιτούδης: «Χαίρομαι που ήμουν κομμάτι της ζωής του Ιβκοβιτς»

Ιτούδης: «Χαίρομαι που ήμουν κομμάτι της ζωής του Ιβκοβιτς»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης για το Ντούσαν Ιβκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περήφανος που ήταν φίλος του Ντούσαν Ίβκοβιτς δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης. Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ βρίσκεται στο Βελιγράδι για την κηδεία του «Ντούντα», που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι.

«Πρώτον, θέλω να συλλυπηθώ την οικογένεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Όλοι μιλούν για το πόσο σπουδαίος άνθρωπος ήταν και πόσα πρόσφερε στη Σερβία και την Ελλάδα. Και πόσα πρόσφερε σε όλους εμάς τους φίλους του. Για μας οι ιδέες και οι καινοτομίες του θα παραμείνουν ζωντανές και θα θυμόμαστε όλα όσα μας είπε. Μπορώ να πω με περηφάνια πως ήμουν φίλος του. Ήμουν μέλος της μεγάλης του οικογένειας. Υπήρχε μια αλυσίδα, ένας σύνδεσμος, ανάμεσα στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, εμένα κι εκείνον. Ο Ζέλικο μάς γνώρισε. Ήταν ένα πανεπιστήμιο της ζωής. Όταν περνάς από το πανεπιστήμιο του Ντούντα, μπορείς να αποφοιτήσεις. Ήταν κάτι που πρόσφερε όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλους. Θα είναι για πάντα στη μνήμη μου. Χαίρομαι που ήμουν κομμάτι της ζωής του», τόνισε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X