Ντέμης: «Πως γίνεται το VAR να μην ακύρωσε το πρώτο γκολ του ΟΦH;» (VIDEO)

Ντέμης: «Η ΑΕΚ έχει ποιότητα και επιτέλους βάθος στον πάγκο»
Photo Credits: INTIME

Οσα σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης για την ΑΕΚ στην εκπομπή του στη Nova

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην εκπομπή του, Monday Football Club, για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ στο Ηράκλειο

Ο παλαίμαχος φορ και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ σχολίασε την εμφάνιση της Ενωσης στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τόνισε πως η ΑΕΚ έχει πολλή ποιότητα, αλλά θα χρειαστεί χρόνο να δέσει η ομάδα, ειδικά όσον αφορά την άμυνα.

Τέλος, αναφέρθηκε στις αμφισβητούμενες φάσεις και στάθηκε περισσότερο στο γκολ με το οποίο ο ΟΦΗ μπαίνει στο παιχνίδι.

Ο Ντέμης για την ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέμης για την ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ έχει πολλούς καλούς νέους παίκτες, κάτι που φαίνεται από το σκοράρισμα, έχει ήδη βάλει 6 γκολ, όμως χρειάζεται χρόνο για να δέσει ως ομάδα, ειδικά στην άμυνα. Και στο παιχνίδι με τον Ιωνικό θα μπορούσε να δεχθεί γκολ, αλλά είναι κάτι πολύ λογικό.

Η ομάδα χρειάζεται χρόνο και για τα δεδομένα που υπάρχουν δεν περίμενα να παίξει τόσο καλά», σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια έγινε λόγος για τη διαιτησία με το Ντέμη να μην καταλογίζει ευθύνη στο διαιτητή για τις αποφάσεις που πήρε στις περιπτώσεις του Χατζισαφί και του Λιβάι Γκαρσία. «Δεν μπορώ να πω κάτι στο διαιτητή για την κόκκινη, τον απωθεί. Αλλά γενικότερα δεν θα στεκόμουν σε καμία από τις δύο φάσεις για τις αποφάσεις που πήρε ο διαιτητής».

Εκεί που στάθηκε ο Ντέμης ήταν το γκολ με το οποίο μείωσε ο ΟΦΗ σε 1-3. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ σχολίασε χαρακτηριστικά: «Θέλω να είμαι καλοπροαίρετος. Ας πούμε ότι ο διαιτητής δεν φταίει κι ας βρίσκεται μπροστά στη φάση. Υπάρχει VAR, που λειτουργεί για την προστασία των διαιτητών. Δεν γίνεται να μη δεις αυτό το φάουλ. Υπάρχει πεντακάθαρο φάουλ. Τον σπρώχνει με τα δύο χέρια, μου κάνει εντύπωση πως δεν το είδαν. Για μένα αυτή η φάση είναι καθοριστική».

Τέλος ασχολήθηκαν και με το 3ο γκολ του ΟΦΗ και την περίπτωση να επηρεάζει τη φάση ο Ντουρμισάι που ήταν εκτεθειμένος.

«Για να μην έβγαλαν καν γραμμή, το πήρε πάνω του το VAR και θεωρούν πως δεν επηρεάζει τη φάση ο Ντουρμισάι, ο οποίος είναι ξεκάθαρα οφσάιντ. Αν δεν ήταν σίγουροι θα μπορούσαν να είχαν φωνάξει το διαιτητή να το δει. Εγώ λέω ότι μπορεί να επηρεάζει και λίγο, αλλά αυτό που στέκομαι είναι το φάουλ στο Βράνιες στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ».

Τέλος, αφού ανέλυσαν τα Xgoals, ο Ντέμης θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και το Νιόπλια, ενώ τελείωσε με την αναφορά του στην ΑΕΚ που είναι σε πολύ καλή τροχιά, αλλά θέλει ακόμη χρόνο.

«Πρέπει βέβαια να πούμε και συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για την επιστροφή, δεν είναι κάτι εύκολο. Από εκεί και έπειτα η ΑΕΚ είναι πολύ καλή. Το μόνο ζήτημα είναι να φτιάξει η άμυνα, η οποία είναι και το πιο δύσκολο να φτιάξει. Από εκεί και έπειτα μπροστά έχει πολλή ποιότητα και παρ’ ότι δεν έχουν «δέσει» ακόμη η ατομική ποιότητα μπορεί να φέρει τα αποτελέσματα. Μπορεί δηλαδή να μην υπάρχουν συνδυασμοί, αλλά να υπάρχει ένας Αραούχο που πήρε τη μπάλα και με ένα τρομερό σουτ έβαλε το γκολ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X