Ξανά διαιτητές «καρμανιόλες» στο ματς της ΑΕΚ!

Ξανά διαιτητές «καρμανιόλες» στο ματς της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας γράφει για τους ορισμούς της 3ης αγωνιστικής που προκαλούν τρόμο για όσα θα συμβούν στην ΑΕΚ και τα ματς Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία της ΑΕΚ και συνολικά η φίλαθλη Ελλάδα, έπειτα από την κατακρεούργηση που υπέστη στην Κρήτη από τους εφιάλτες των Φωτιά και Σκουλά.

Η ΑΕΚ δέχτηκε βαρύ χτύπημα, έχασε δύο βαθμούς, είναι πλέον στα κάγκελα. Η θέση που εκφράστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ είναι ξεκάθαρη για όσα συνέβησαν: «Η ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ. Οσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι».

«Τρόμο» προκαλούν οι ορισμοί του ΑΕΚ-Λαμία

Το τρομερό είναι πως οι ορισμοί των διαιτητών για την 3η αγωνιστική, προκαλούν τρόμο στην ανάγνωση τους και μόνο. Στο ματς της ΑΕΚ ορίστηκε ως διαιτητής ο Ζαμπαλάς των Ιωαννίνων. Διαιτητής φρέσκος, που εμφανίζεται ως καριερίστας. Κάτι που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις συνεπάγεται διαιτητή που προσπαθεί να είναι ακριβοδίκαιος, να μη δώσει ούτε…αράουτ υπέρ της μεγάλης ομάδας για να μην κατηγορηθεί για τίποτα.

Αν για τον Ζαμπαλά δεν υπάρχει καμία ιστορία που να τον συνδέει επικίνδυνα με ανταγωνίστριες ομάδες της ΑΕΚ. Βλέπετε, όλοι οι υπόλοιποι της πεντάδας, έρχονται από περιοχές της Μακεδονίας και συνδέονται με τον ΠΑΟΚ. Από Καστοριά ο Δημητριάδης, από Κοζάνη ο Τζιουβάρας, από Γρεβενά ο Τσετσίλας. Και για να δέσει το…γλυκό, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σιδηρόπουλος τοποθετήθηκε στο VAR προκαλώντας θυμηδία.

Την ίδια στιγμή, στον ΠΑΟΚ τοποθέτησαν ως διαιτητή τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κουμπαράκη, ενώ ο Φωτιάς επιβραβεύτηκε με την παρουσία του στο VAR. Για τον Φωτιά, αξίζει να πούμε πως έρχεται από την Πέλλα και είναι «ψυχοπαίδι» του προέδρου της ΕΠΣ Πέλλας, Στέργιου Αντωνίου, ενταγμένου στο άρμα του ΠΑΟΚ. Από εκεί έρχεται και ο Γιάννης Στογιαννίδης, εκ των χορηγών του ΠΑΟΚ μέσω ασφαλιστικής εταιρείας. Ολοι μαζί, όλα τακτοποιημένα.

Οσο για τον Ολυμπιακό, μπήκε ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Κουτσιαύτης, με τον Μανούχο στο VAR. Τα ερωτήματα για το πώς γίνονται οι ορισμοί, από πού εκπορεύονται και ποιος είναι εκείνος που πιέζει για να συμβαίνουν όλα αυτά, είναι αμείλικτα. Δεδομένο είναι πως το σύστημα που χτίστηκε επί χρόνια κρατά ακόμα και έχει βάλει στο στόχαστρο την ΑΕΚ, ειδικά φέτος που δείχνει ικανή να φτάσει στο πρωτάθλημα και απειλεί όσα θεωρούν κεκτημένα τους.

Ο Γκρανκάσας

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X