Επαναστατική ιδέα Νάγκελσμαν: «Να φοράνε ακουστικό όπως στο NFL οι παίκτες»

Επαναστατική ιδέα Νάγκελσμαν: «Να φοράνε ακουστικό όπως στο NFL οι παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μας… κούφανε! Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, που θεωρείται από τους πλέον ανερχόμενους τεχνικούς και έχει επαναστατικές ιδέες στον τρόπο παιχνιδιού του, έριξε μια… τρελή ιδέα.

Συγκεκριμένα, ο Νάσγκελσμαν θεωρεί πως το ποδόσφαιρο πρέπει να εξελιχθεί, η τεχνολογία να αναμειχθεί περισσότερο σε αυτό και πως οι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να φοράνε ένα ακουστικό κατά τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να παίρνουν οδηγίες από τους προπονητές. Κάτι που θα βοηθήσει το άθλημα, αλλά και τους παίκτες να παίρνουν σωστές αποφάσεις, χρησιμοποιώντας μια… τεχνική του NFL.

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τις παραδόσεις και να επαναστατήσει», ανέφερε ο τεχνικός των Βαυαρών, μιλώντας στη συνέχεια για την ανάμειξη της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο και έφερε ως απόλυτο παράδειγμα το NFL: «Το αμερικάνικο ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο από το ποδόσφαιρο. Ο quarterback είναι εξοπλισμένος με ακουστικά για να παίρνει τις οδηγίες από τον προπονητή του. Αυτό είναι κάτι που θα χρειαζόμασταν και εμείς, επίσης», κατέληξε.

Δεν είναι η πρώτη φόρα, πάντως, που το NFL έχει ληφθεί ως πρότυπο και χρησιμοποιούνται ιδέες του στο ποδόσφαιρο. Πιο πρόσφατο το παράδειγμα της Premier League, η οποία αποφάσισε από τη φετινή σεζόν να συμπεριλάβει στα παιχνίδια της την «έξτρα αλλαγή» σε περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής χτυπήσει στο κεφάλι και υποστεί διάσειση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X