Τούχελ: «Ασχοληθήκαμε με την περίπτωση Κέιν το καλοκαίρι»

Επίσημο: Στην Τσέλσι ο Τούχελ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις φήμες που ήθελαν την Τσέλσι να έχει στο στόχαστρο τον Χάρι Κέιν για ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης επιβεβαίωσε ο Τόμας Τούχελ.

Ήταν κοινό μυστικό πως καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού οι Μπλε βρίσκονταν σε αναζήτηση ενός βασικού φορ και προτού καταλήξουν στην περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου προηγήθηκε το όνομα του Χάρι Κέιν.

Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον των Λονδρέζων για τον επιθετικό της Τότεναμ, ο Γερμανός παραδέχθηκε πως υπήρξαν επαφές με άτομα του στενού του περιβάλλοντος, όμως η υπόθεση τελικά δεν προχώρησε.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γύρω από τους παίκτες. Οι μάνατζερ, οι σύμβουλοι ακόμα και οι διαμεσολαβητές. Μέσα στο καλοκαίρι ήρθαμε σε επαφή με μερικούς εξ αυτών και αποκτήσαμε κάποιες πληροφορίες. Αλλά οφείλω να ξεκαθαρίσω πως στην πραγματικότητα δεν ήμασταν ποτέ κοντά στον Κέιν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X