Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πανάκριβη συλλογή του από ρολόγια

Αντετοκούνμπο: «Λάμπει» και στο NBA2K22! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oνέος πρωταθλητής του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχει σήμερα όλα όσα ονειρευόταν από παιδάκι. Ζει σε ένα πανέμορφο σπίτι στα προάστια του Μιλγουόκι, είναι ο καλύτερος παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ, ενώ κατάφερε να πάρει με την ομάδα, τους Μπακς, το τρόπαιο Λάρι Ο’ Μπράιεν.

Τον περασμένο χειμώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποφάσισε να μείνει στο Μιλγουόκι και έβαλε την υπογραφή του στο υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ. Τα χρήματα που θα πάρει μέχρι τη λήξη του είναι κοντά στα 250 εκατομμύρια δολάρια. Τι τα κάνει τώρα όλα αυτά ο MVP του πρωταθλήματος;

Μέσα σε όλες τις αγορές, αλλά και τις δωρεές του, έχει ξεκινήσει και μια συλλογή από πανάκριβα και συλλεκτικά ρολόγια, τα οποία φοράει συχνά πυκνά στις εμφανίσεις του εκτός γηπέδου. Η αμερικανική ιστοσελίδα The Richest έκανε μια λίστα με τα Rolex, που έχει αγοράσει ο Γιάννης το τελευταίο διάστημα τα οποία ξεπερνούν σε αξία τα 200.000 δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντετοκούνμπο έχει στην κατοχή ένα Oyster Perpetual αξίας περίπου 10.000 δολαρίων, ένα από τα βασικά μοντέλα της Rolex, το οποίο φορούσε συχνά πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Μπακς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROLEX (@rolex)

Από τη στιγμή που έγινε ένας από τους πλουσιότερους παίκτες του πρωταθλήματος, όμως, όλα άλλαξαν. Ο Γιάννης έφτασε στα γραφεία της ομάδας τότε με ένα Audemars Piguet Royal Oak Offshore στο χέρι του, με την αξία του να φτάνει 22.000 ευρώ. Κάτι παραπάνω από τα διπλάσια χρήματα από το προηγούμενο ρολόι του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πανάκριβη συλλογή του από ρολόγια

Κατά τη διάρκεια των πλέι οφ πέρυσι τον είδαμε να φοράει επίσης το «Panda»-Dial Rolex Daytona με τιμή στα 30.000 δολάρια.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πανάκριβη συλλογή του από ρολόγια

Σίγουρα, όμως, το πιο ακριβό κομμάτι της συλλογής του είναι το Daytona Rainbow, ένα έργο τέχνης αξίας 100.000 δολαρίων. Το συγκεκριμένο ρολόι έχει πάνω του 36 ζαφείρια στα χρώματα του ουράνιου τόξου, καθώς και 56 λαμπερά διαμάντια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Τέλος, στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τον είδαμε να φοράει ένα Rolex Sky-Dweller, το οποίο βρίσκουμε περίπου στα 30.000 δολάρια.Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η πανάκριβη συλλογή του από ρολόγια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X