Η FIFA ξεκινάει διαβουλεύσεις με τις ομοσπονδίες για τη διεξαγωγή Μουντιάλ κάθε δυο χρόνια!

Ινφαντίνο
Photo Credits: INTIME

Οι επιστολές FIFA στις ενώσεις-μέλη της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλέον δεν μιλάμε για σενάριο, αλλά για οριστική απόφαση της FIFA να «περάσει» το σχέδιο του Αρσέν Βενγκέρ, να διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο κάθε δύο χρόνια, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις και τις απειλές από πλευράς UEFA ακόμη και για μποϊκοτάζ της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη!

Όπως έγινε γνωστό και μάλιστα ανακοινώθηκε, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έστειλε επιστολές στις ενώσεις-μέλη της, προκειμένου να ξεκινήσουν νέες διαβουλεύσεις για τις μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με τη διεξαγωγή Παγκοσμίου Κυπέλλου κάθε δυο χρόνια και κυρίως για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο καλεντάρι!

«Η FIFA κάλεσε τις ενώσεις-μέλη της σε μια πρώτη διαδικτυακή σύνοδο κορυφής στις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Αυτή είναι μία από τις πολλές ευκαιρίες για τη δημιουργία μιας εποικοδομητικής και ανοιχτής συζήτησης, σε παγκόσμιο και περιφερειακό επίπεδο, μέσα τους επόμενους μήνες», αναφέρεται σχετικά στην ανακοίνωση.

Αρκετές ομοσπονδίες, θυμίζουμε, είναι είτε απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο είτε σκεπτικές ακόμα, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, να απειλεί πριν από μερικές ημέρες με μποϊκοτάζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου από χώρες της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής, εάν η FIFA προχωρήσει με τη διεξαγωγή του τουρνουά κάθε δύο χρόνια.

Περιμένουμε, πλέον, τη νέα αντίδραση της UEFA, με την κόντρα να αναμένεται άγρια…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X