Γιατί ορίστηκαν ξανά Σκουλάς και Φωτιάς μετά τα όργια στο ΟΦΗ-ΑΕΚ!

Γιατί ορίστηκαν ξανά Σκουλάς και Φωτιάς μετά τα όργια στο ΟΦΗ-ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο λόγος που οι δύο διαιτητές του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ ορίστηκαν και πάλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Οι φάσεις είναι πολλές. Η κλωτσιά του Καμάου στον Χατζισαφί, η αποβολή του Λιβάι Γκαρσία, το φάουλ στον Βράνιες από τον Ντουρμισάι στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ. Ολα αυτά αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα στην Κρήτη.

Τόσο όμως ο Βασίλης Φωτιάς, όσο και ο Μανώλης Σκουλάς ορίστηκαν από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στα εμβόλιμα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Super League. Συγκεκριμένα, ο Φωτιάς είναι στο VAR του Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ και ο Σκουλάς θα σφυρίξει το Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα.

Γιατί ορίστηκαν ξανά Φωτιάς και Σκουλάς

Οι λόγοι που οι δύο διαιτητές βρίσκονται σε δεύτερη διαδοχική αγωνιστική στους ορισμούς είναι τρεις.

Αρχικά, λόγω εμβόλιμης, οι ορισμοί μπορεί να ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα (20/9), ωστόσο οι ρέφερι έχουν ενημερωθεί από το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να διευθετήσουν θέματα επαγγελματικής φύσεως, αλλά και να προγραμματίσουν τα τεστ κορωνοϊού.

Ο δεύτερος λόγος είναι πως μετά τις αλλαγές το καλοκαίρι, οι διαιτητές στον πίνακα της Super League 1 είναι 21. Οσους ακριβώς χρειάζεται κάθε αγωνιστική η ΚΕΔ (7 διαιτητές, 7 4ους και 7 Var). Aν ο Κλάτενμπεργκ ξεκινήσει τις τιμωρίες στους διαιτητές θα υπάρχει ποσοτικό πρόβλημα.

Ο τρίτος λόγος είναι πως η προσωπική άποψη που ενδεχομένως να έχει σχηματίσει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τα όποια λάθη έγιναν στο Ηράκλειο, περιμένοντας παράλληλα και την έκθεση του παρατηρητή. Σύμφωνα με το Sportime, η έκθεση του τελευταίου δεν ταυτίζεται με τα λάθη που χρεώνει σε Φωτιά και Σκουλά η ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X