Γιουβέντους σε κρίση στην μετά-Ρονάλντο εποχή

Γιουβέντους σε κρίση στην μετά-Ρονάλντο εποχή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο… εφιάλτης της Γιουβέντους μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζεται καθώς μετά την χθεσινή ισοπαλία (1-1) με τη Μίλαν στο Τορίνο οι «μπιανκονέρι» έμειναν στην 18η θέσηκαι χωρίς νίκη, μετά από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια στην ιταλική Serie A (0 νίκες-2 ισοπαλίες-2 ήττες).

«Η ζωή συνεχίζεται» ήταν το μήνυμα του προπονητή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όταν είχε μάθει για την επιθυμία του Πορτογάλου σούπερ σταρ να φύγει τον περασμένο μήνα, όμως η Γιουβέντους συνεχίζει να πηγαίνει από τη μια… καταστροφή στην άλλη.

Οι αντιδράσεις στο Τορίνο για την αποχώρηση του Ρονάλντο, ο οποίος πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν ανάμεικτες.


Παρά το γεγονός ότι ήταν ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας σε κάθε σεζόν που πέρασε στη Γιουβέντους, ο ευρύτερος αντίκτυπος του Ρονάλντο δεν ήταν πάντα θετικός, δεδομένων του πόσο κόστισε στην οικονομία του συλλόγου και των αγωνιστικών απαιτήσεών του.

Η χθεσινή ισοπαλία (1-1) με τη Μίλαν σημαίνει ότι η Γιουβέντους δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της σε μια σεζόν Serie A μόνο για τέταρτη φορά στην ιστορία της, και πρώτη φορά από το 1961-62.

Η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» επέμεινε ότι ο σύλλογος έφτασε στον «πάτο», ενώ η καθημερινή αθλητική εφημερίδα του Τορίνο «Tuttosport» κάνει λόγο για κρίση.


Η Γιουβέντους έχει από τις αρχές Μαρτίου να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. «Κατά την άποψή μου, είναι περισσότερο θέμα νοοτροπίας παρά σωματικής κατάστασης» δήλωσε ο αμυντικός της Γιουβέντους, Ντανίλο, στο DAZN.

«Δεν μπορούμε να πιέσουμε ή να κινηθούμε αμυντικά ως μονάδες, δεν μετακινούμε την μπάλα αρκετά γρήγορα και αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στη δουλειά μας και στην πρόοδό μας, όχι σε αυτό που κάνουν οι άλλες ομάδες. Αν μπορούμε να παίξουμε στο επίπεδό μας, σίγουρα μπορούμε να ανέβουμε στην κατάταξη» πρόσθεσε.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X