Λιάγκας για Φιλιππίδη: «Αν όλες λένε ψέματα και εκείνος αλήθεια, τότε μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία» (VIDEO)

Φιλιππίδης στην ανακρίτρια: «Συγγνώμη ζητάω μόνο από μία»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», σχολίασε το απολογητικό υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη, στο οποίο ο ηθοποιός υποστηρίζει πως δεν έχουν συμβεί αυτά και παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα εμμονικών γυναικών.

Ο παρουσιαστής επιχείρησε να εξηγήσει και να κατανοήσει και ο ίδιος την θέση του ηθοποιού λέγοντας: «Αυτό που βλέπουμε τώρα από την μεριά του Πέτρου Φιλιππίδη με έχει σοκάρει, είναι αυτό που παραδέχεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια της καριέρας του, ενώ ήταν και παντρεμένος, είχε πάρα πολλές ερωτικές περιπτύξεις. Δεν μας ενδιαφέρει, αλλά είναι ένα σημείο, που το λέει ο ίδιος», είπε αρχικά.


Στην συνέχεια εξήγησε πως: «Δεν μιλάμε για μία περίπτωση, μιλάμε για πολλές περιπτώσεις γυναικών, που λένε πανομοιότυπα πράγματα. Και κάθομαι και λέω για τον κο Φιλιππίδη, βρέθηκε ξαφνικά το σύμπαν των γυναικών, που θέλουν να τον καταστρέψουν και κάθονται και λένε εκατό γυναίκες ψέματα; Αν το έχουν καταφέρει αυτό και είναι η αλήθεια του Πέτρου και όλοι λένε ψέματα, εδώ μιλάμε για την μεγαλύτερη σκευωρία στα παγκόσμια χρονικά».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X