Φωτιάς: Αυτός είναι ο διαιτητής που «έσφαξε» την ΑΕΚ -Εχει σπουδάσει διαστημική τεχνολογία!

Φωτιάς: Αυτός είναι ο διαιτητής που «έσφαξε» την ΑΕΚ -Εχει σπουδάσει διαστημική τεχνολογία!
Photo Credits: INTIME

Το προφίλ του διαιτητή Βασίλη Φωτιά που... έκαψε την ΑΕΚ στην Κρήτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόσωπο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League δεν είναι άλλο από τον Βασίλη Φωτιά που έβαλε τα δυνατά του για να… κάψει την ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ.

Ποιος είναι όμως ο διαιτητής από τα Γιαννιτσά που ανήκει στον σύνδεσμο Πέλλα και ήθελε με το… ζόρι να μην κερδίσει η ΑΕΚ στην Κρήτη.

Διαβάστε ένα παλαιότερο δημοσιεύμα του Sport24 το 2018:

Ποιος είναι ο Βασίλης Φωτιάς

Ο 29χρονος (σήμερα 32) ρέφερι έκανε ντεμπούτο τη σεζόν 2018-19 στη Super League με το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική της Super League. Κοιτάζοντας κανείς το βιογραφικό, θα ξεχωρίσει τις σπουδές του. Κατ’ αρχάς, ο Φωτιάς είχε κοπεί στα αγωνιστικά τεστ του Αυγούστου του 2018, έχοντας μπει τον Ιούνιο στον πίνακα. Εντούτοις, στα επαναληπτικά τεστ στις 28 Σεπτεμβρίου κατάφερε να περάσει μαζί με τους βοηθούς Κούλα Χασάν, Γιώργο Παλαμίδα και Γιώργο Κρέτσιμο. Τρεις εβδομάδες μετά, ήρθε ο πρώτος ορισμός από την ΚΕΔ στον αγώνα των «Ζωσιμάδων».


Οι ιδιαίτερες σπουδές του Φωτιά

Γεννημένος στις 10 Απριλίου του 1989, ο Βασίλης Φωτιάς μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, είναι απόφοιτος Πολυτεχνείου ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών. Έχει κάνει μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο του Surrey στο Λονδίνο στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών στον τομέα των Διαστημικών Τεχνολογιών και Διαπλανητικής Εξερεύνησης.


Εργάστηκε στην Airbus για την διαστημική αποστολή του δορυφόρου NovaSAR-S, ενώ το βιογραφικό του κάνει λόγο για εργασία στην εταιρεία “Άρατος Τεχνολογίες” (εταιρεία διαστημικών υπηρεσιών) ως σύμβουλος έρευνας και ανάπτυξης και κύριος μηχανικός δορυφόρων, ενώ το 2015 ήταν υποψήφιος διδάκτωρ τεχνολογιών διαστήματος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X