ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν θα περάσει έτσι ότι έγινε-Ξέρουμε ποιος φταίει!»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν θα περάσει έτσι ότι έγινε-Ξέρουμε ποιος φταίει!»
Photo Credits: INTIME

Θέση πήρε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ  για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-3) και για τις διαιτητικές αποφάσεις των Φωτιά και Σκουλά.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βλέποντας όσα συντελέστηκαν στην Κρήτη, μιλούν για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από Φωτιά και Σκουλά.

Εκτός της άδικης αποβολής του Λιβάι Γκαρσία, οι «Κιτρινόμαυροι»… βράζουν για τη φάση πέντε λεπτά νωρίτερα, όταν ο Καμάου κλώτσησε στο κεφάλι και προκάλεσε αιμορραγία στον Χατζισαφί.

Εκτός αυτών, οι άνθρωποι της ΑΕΚ θεωρούν πως τα σοβαρά λάθη δεν σταμάτησαν εκεί, από τη στιγμή που Φωτιάς και Σκουλάς έκλεισαν τα μάτια και στο σπρώξιμο του Ντουρμισάι στην πλάτη του Βράνιες, στην φάση από την οποία ήρθε και το πρώτο γκολ των Κρητικών.

Μάλιστα, οι διαμαρτυρίες δεν σταματούν εκεί, αφού στο τρίτο τέρμα του ΟΦΗ, ο Ντουρμισάι που επηρέαζε τη φάση βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Πιο συγκεκριμένα, η γραμμή του οφσάιντ και το αντίστοιχο replay δεν ήρθε ποτέ, όπως το ίδιο ισχύει και για όλες τις φάσεις την αναμέτρησης.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» τόνισαν ότι το θέμα θα το διευκρινίσουν και προς την πλευρά της ΚΕΔ, ενώ με επίσημη ανακοίνωσή τους χαρακτήρισαν «έγκλημα» τα όσα συνέβησαν την Κυριακή (19/09) στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι και γιατί συνέβη στον χθεσινό αγώνα με τον ΟΦΗ. Όσοι πίστεψαν ότι βρήκαν τον μοναδικό τρόπο για να σταματήσουν την ομάδα μας, τους λέμε απλά ότι το έγκλημα, που δεδομένα συντελέστηκε, δεν πρόκειται να περάσει έτσι».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X