ΑΕΚ: «Φωτιά» στην επίθεση, ρεκόρ στην άμυνα!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πέτυχε τα περισσότερα γκολ στην 1η αγωνιστική ενώ είχε και το καλύτερο παθητικό με μόλις 17 τέρματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά τη φετινή σεζόν πετυχαίνοντας μια ευρεία νίκη επί της Σαλαμίνας με 42-17. Η δυναμική του αντιπάλου δεν αφήνει βέβαια πολλά περιθώρια για κριτική ωστόσο από την εικόνα της ΑΕΚ προέκυψαν αρκετά στοιχεία τα οποία θέλει να περάσει φέτος στην ομάδα ο Δημήτρης Δημητρούλιας.

Το πρώτο όπως σχολίασε και ο προπονητής της ΑΕΚ είναι η αμυντική λειτουργία στην οποία φέτος η ομάδα θέλει να δώσει περισσότερο βάρος. Από το πρώτο ματς κιόλας φάνηκε η διαφορά με την ομάδα να δέχεται μόλις 17 γκολ που είναι και ρεκόρ διετίας. Η τελευταία φορά που η ΑΕΚ δέχτηκε λιγότερα γκολ ήταν το 2019 όταν είχε κερδίσει τον Ιωνικό με 26-14. Από τότε δέχεται πάνω από 20 τέρματα. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας σχολιάζοντας τον αμυντικό προσανατολισμό που θέλει να περάσει φέτος στην ομάδα του τόνισε : «Θεωρήσαμε ότι το επίπεδό μας στην επίθεση είναι καλό και αποφασίσαμε να επενδύσουμε λίγο περισσότερο και σε κορμιά και σε πρόσωπα. Περιμένουμε να είναι η άμυνα μας πιο στιβαρή και μαχητική. Θα προσπαθήσουμε να δέσουμε αυτούς τους τομείς, ώστε να φτιάξουμε την καινούρια ΑΕΚ». Επιθετικά η ΑΕΚ επιβεβαίωσε με το …καλημέρα την ποιότητα αλλά και τον πλουραλισμό της πετυχαίνοντας 42 τέρματα. Το εξίσου εντυπωσιακό είναι πως σκόραραν όλοι οι παίκτες της ακόμα και ο Πέτρος Μπουκοβίνας ενώ ο μοναδικός που δεν πέτυχε γκολ ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας Γκόραν Άντζελιτς.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X