ΑΕΚ: Ο Σκουλάς δεν έδωσε ούτε ένα replay στην COSMOTE TV για τις φάσεις με γραμμή οφσάιντ!

ΑΕΚ: Ο Σκουλάς δεν έδωσε ούτε ένα replay στην COSMOTE TV για τις φάσεις με γραμμή οφσάιντ!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα από τον Σκουλά, ο οποίος... ξέχασε να δώσει στην COSMOTE TV όλες τις φάσεις με γραμμή οφσάιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολα λάθος τα έκανε χθες ο Σκουλάς!

Ο διαιτητής VAR, στη χθεσινή αναμέτρηση, εκτός του πρώτου γκολ του ΟΦΗ, που υπάρχει ζήτημα και για φάουλ πάνω στον Βράνιες και αν είναι οφσάιντ ο Νέιρα, στο οποίο ο Σκουλάς δεν έχει δείξει τη γραμμή του οφσάιντ, το ίδιο έχει κάνει σε όλες τις φάσεις της αναμέτρησης!

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ βλέποντας πως ποτέ στη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν δόθηκαν πλάνα με γραμμή offside, στα γκολ του ΟΦΗ, μίλησαν με την COSMOTE και με τους ανθρώπους της παραγωγής της μετάδοσης και πήρε την απάντηση ότι ουδέποτε από το VAR δόθηκε για την τηλεοπτική μετάδοση το οποιοδήποτε πλάνο με γραμμή σε έλεγχο φάσης από το VAR.

Επειτα από αυτή την πληροφόρηση η ΑΕΚ τόνισε χαρακτηριστικά: «Με απλά λόγια ο Σκουλάς δεν έκρινε ότι πρέπει να δώσει κάποια φάση με γραμμή offside στον αέρα για να διευκρινιστεί τι κι αν έχει ελεγχθεί από το VAR. Εδώ τίθενται δύο ερωτήματα: 1. Το πρώτο είναι αν όντως το VAR έλεγξε φάσεις. 2. Αν όντως τις έλεγξε, γιατί δεν τις έδωσε στον αέρα για να δει όλη η Ελλάδα πως δεν υπάρχει κάτι το μεμπτό κι ότι όλα είναι κανονικά;. Είναι κάτι που ως ΑΕΚ θα το διερευνήσουμε και προς την πλευρά της ΚΕΔ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X