ΟΦΗ - ΑΕΚ: Η γραμμή του οφσάιντ εξαφανίστηκε και στο τρίτο γκολ των Κρητικών! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Η γραμμή του οφσάιντ εξαφανίστηκε και στο τρίτο γκολ των Κρητικών! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αποκαλύπτει ακόμη μία... παράλειψη του Σκουλά από το VAR στο 3ο γκολ του ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χθες είδε να της… στραβώνει ένα παιχνίδι, όπου μέχρι το 78′ κέρδιζε με 0-3 και βρέθηκε στο 90+3 να ισοφαρίζεται,

Βέβαια, εκτός από τα δικά της αγωνιστικά λάθη της, η ΑΕΚ είδε τον διαιτητή Φωτιά και τον Σκουλά στο VAR να έχουν συμπεριφορά που δεν αρμόζει για το μέγεθος του κλαμπ και να της στερούν τη νίκη. Και για αυτό θεωρούν στην Ενωση ότι ο Φωτιάς τους… έστησε μαζί με τον Σκουλά και στο τέλος του ματς έφυγε σαν τον… κλέφτη από το γήπεδο δίχως να συντάξει καν το φύλλο αγώνος του ματς.

Αν και η μεγαλύτερη κουβέντα έχει γίνει για το 1-3 του ΟΦΗ, που υπάρχει ξεκάθαρο φάουλ του Ντουρμισάι στον Βράνιες, υπάρχει και το 3ο γκολ των Κρητικών στο οποίο ο Ντουρμισάι που βρίσκονταν σε ελεγχόμενη θέση, φαίνεται να επηρεάζει τη φάση.

Βέβαια ούτε σε αυτή τη φάση δεν ήρθαν ποτέ στις οθόνες μας, η γραμμή του οφσάιντ και το αντίστοιχο replay. Υπαίτιος και γι’ αυτή την… παράλειψη είναι ο Σκουλάς, ο οποίος αποφασίζει για ποια replay θα παιχτούν στο συνδρομητικό κανάλι.

Και ο ίδιος αποφάσισε να μην δημοσιευτεί στο συνδρομητικό κανάλι το εν λόγω replay, δίχως να καταστεί σαφές αν ο Ντουρμισάι είναι οφσάιντ ή όχι με βάση την τεχνολογία και εν συνεχεία να γίνει ξεκάθαρο για τον διαιτητή αν ο παίκτης του ΟΦΗ επηρεάζει το οπτικό πεδίο του Στάνκοβιτς.

Να θυμίσουμε βεβαίως ότι ο Σκουλάς από το VAR έχει κλείσει τα μάτια στην κόκκινη του Καμάου στον Χατζισαφί και στην φάση του Λιβάι Γκαρσία με τον Νέιρα και τον Λάμπρου με την αποβολή μόνο για τον παίκτη της ΑΕΚ.

ΟΦΗ - ΑΕΚ: Η γραμμή του οφσάιντ εξαφανίστηκε και στο τρίτο γκολ των Κρητικών! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΟΦΗ - ΑΕΚ: Η γραμμή του οφσάιντ εξαφανίστηκε και στο τρίτο γκολ των Κρητικών! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΟΦΗ - ΑΕΚ: Η γραμμή του οφσάιντ εξαφανίστηκε και στο τρίτο γκολ των Κρητικών! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΟΦΗ - ΑΕΚ: Η γραμμή του οφσάιντ εξαφανίστηκε και στο τρίτο γκολ των Κρητικών! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΟΦΗ - ΑΕΚ: Η γραμμή του οφσάιντ εξαφανίστηκε και στο τρίτο γκολ των Κρητικών! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η επίμαχη φάση:


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X