Καλαμάτα: Αποσύρει την κόκκινη φανέλα ελέω... σφοδρών αντιδράσεων

Καλαμάτα: Αποσύρει την κόκκινη φανέλα ελέω... σφοδρών αντιδράσεων

Δεν μακροημέρευσε η κόκκινη φανέλα της Καλαμάτας, από τη στιγμή που υπήρξαν αντιδράσεις από τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κόκκινη φανέλα και «Μαύρη Θύελλα» δεν πάνε μαζί απ’ ότι φαίνεται.

Η Καλαμάτα, αποφάσισε ξαφνικά και για πρώτη φορά στην ιστορία της να κυκλοφορήσει κόκκινη εμφάνιση, η οποία έκανε… ντεμπούτο στο «Νέα Σμύρνη», στο φιλικό με τον Πανιώνιο.

Αυτή η επιλογή της διοίκησης της «Μαύρης Θύελλας» δεν άρεσε και πολύ στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους και όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους πήραν τη διαβεβαίωση πως η συγκεκριμένη εμφάνιση θα αντικατασταθεί και δεν θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της Λέσχης οπαδών Bulldogs αναφέρει:

«ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΑΥΤΟ.

ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗ Η ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.-(Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗ ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΡΩΜΑ )-

ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΗΤΕ ΛΗΞΑΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ .

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ- ΠΑΙΚΤΕΣ – ΟΠΑΔΟΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΗΤΩ Η ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X