Κόντρα αήττητων απόψε στη Serie A

Κόντρα αήττητων απόψε στη Serie A

Ουντινέζε-Νάπολι με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ουντινέζε και η Νάπολι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Serie A. Και οι δύο παραμένουν αήττητες και απόψε (21:45) θα αναμετρηθούν στο Ούντινε στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής.

Η Ουντινέζε ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Γιουβέντους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στη συνέχεια νίκησε με 3-0 τη Βενέτσια και με 0-1 τη Σπέτσια.

Η Νάπολι έκανε το 3 στα 3. Κέρδισε με 2-0 τη Βενέτσια, με 1-2 την Τζένοα και με 2-1 τη Γιουβέντους.

Η κόντρα των αήττητων Ουντινέζε Νάπολι παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Extreme September», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Καθημερινά θα βρείτε ακόμα στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-1, 2-2 και 1-3 για τον αγώνα Ουντινέζε-Νάπολι και η τριάδα με τα Over 1,5 γκολ της Μπαρτσελόνα στο ματς με τη Γρανάδα, τα Over 1,5 γκολ της Νάπολι στον αγώνα με την Ουντινέζε και τα Over 4,5 κόρνερ της Μπενφίκα στο παιχνίδι με τη Μποαβίστα.

Εμβόλιμη αγωνιστική στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται και στα μέσα της εβδομάδας, με εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League, τη Serie A, τη La Liga και τη Ligue 1.

Για όλα τα παιχνίδια το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές ενώ με 0% γκανιότα παίζονται οι αγώνες Φιορεντίνα-Ίντερ (Τρίτη, 21:45), Άρης-Παναθηναϊκός (Τετάρτη, 20:30) και Σαμπντόρια-Νάπολι (Πέμπτη, 19:30), στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Καθημερινά προσφέρονται στο Pamestoixima.gr και ειδικές αγορές Cross Sports, ο στοιχηματισμός δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X