Αποκάλυψη: Ο Σκουλάς αποφάσισε να μην δώσει την γραμμή του οφσάιντ στο 1-3 στη δημοσιότητα! (VIDEO)

Αποκάλυψη: Ο Σκουλάς αποφάσισε να μην δώσει την γραμμή του οφσάιντ στο 1-3 στη δημοσιότητα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr φέρνει στη δημοσιότητα ότι... έκανε και δεν έκανε ο Σκουλάς από το VAR στο ΟΦΗ-ΑΕΚ και ειδικά στο 1-3

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χθες βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν το 0-3, μέσα σε 15 λεπτά έγινε 3-3.

Η αλήθεια είναι ότι πέρα από τα όποια αγωνιστικά λάθη της, η ΑΕΚ είδε τον διαιτητή Φωτιά και τον Σκουλά στο VAR να έχουν συμπεριφορά που δεν αρμόζει για το μέγεθος του κλαμπ και να της στερούν τη νίκη. Και για αυτό θεωρούν στην Ενωση ότι ο Φωτιάς τους… έστησε μαζί με τον Σκουλά και στο τέλος του ματς έφυγε σαν τον… κλέφτη από το γήπεδο δίχως να συντάξει καν το φύλλο αγώνος του ματς.

Μεγάλη κουβέντα έχει γίνει για το 1-3 του ΟΦΗ, που εκτός από το ξεκάθαρο φάουλ του Ντουρμισάι στον Βράνιες, υπάρχει και το ζήτημα με τον Νέιρα και αν είναι οφσάιντ. Μάλιστα η γραμμή του οφσάιντ και το αντίστοιχο replay δεν ήρθαν ποτέ στις οθόνες. Και αυτό διότι απόφαση για ποια replay θα παιχτούν στο συνδρομητικό κανάλι, παίρνει ο VAR. Δηλαδή, ο Σκουλάς.

Και ο ίδιος αποφάσισε να μην δημοσιευτεί στο συνδρομητικό κανάλι το εν λόγω replay, δίχως να καταστεί σαφές αν ο Νέιρα είναι οφσάιντ ή όχι με βάση την τεχνολογία. Ακόμη ένα δείγμα της ύποπτης συμπεριφοράς της διαιτητικής ομάδας χθες στο Γεντί Κουλέ που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε βεβαίως ότι ο Σκουλάς από το VAR έχει κλείσει τα μάτια στην κόκκινη του Καμάου στον Χατζισαφί και στην φάση του Λιβάι Γκαρσία με τον Νέιρα και τον Λάμπρου με την αποβολή μόνο για τον παίκτη της ΑΕΚ.

Η επίμαχη φάση:


Η χθεσινή εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X