Ποτσετίνο: «Εκανα αλλαγή τον Μέσι για να τον προστατέψω από πιθανό τραυματισμό»

Ποτσετίνο: «Εκανα αλλαγή τον Μέσι για να τον προστατέψω από πιθανό τραυματισμό»
Photo Credits: INTIME

Δεν άρεσε στον Λιονέλ Μέσι το γεγονός πως έγινε αλλαγή, με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να εξηγεί τον λόγο που τον έβγαλε στη συνέντευξη τύπου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζήτημα από… το πουθενά προέκυψε στην Παρί, από το χθεσινοβραδινό παιχνίδι της με τη Λιόν, από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι έδειξε με έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά του για την αντικατάστασή του στον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Όπως ήταν λογικό, ο Ποτσετίνο ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε για την αντίδραση του «Λιο», με τον προπονητή της Παρί να αναφέρει μεταξύ άλλων πως έβγαλε τον συμπατριώτη του για να τον προστατέψει.

«Πήρα την απόφαση να κάνω αλλαγή τον Λέο Μέσι για να τον προστατέψω από πιθανούς τραυματισμούς. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και θέλουμε να τον προστατέψουμε.

Παίρνω αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα έχοντας στο μυαλό του μου το καλό της ομάδας και των παικτών της. Κάποιες φορές αρέσουν στους παίκτες οι αποφάσεις μου και άλλες φορές δεν τους αρέσουν.

Η αντίδραση του Μέσι; Τον ρώτησα πώς τα πήγαινε και μου είπε καλά, όμως δεν έδειχνε καλά, έτσι δεν είναι;», τόνισε ο 49χρονος προπονητής.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X