ΟΦΗ-ΑΕΚ: Η κριτική των 15 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΟΦΗ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς στο Ηράκλειο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έπεσε σε… μπλόκο στο Ηράκλειο από την διαιτησία και το VAR, αλλά έκανε και κακή διαχείριση στα τελευταία λεπτά του ματς και από θρίαμβο κατέληξε σε ισοπαλία. Η κριτική των 15 ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στο ματς με τον ΟΦΗ:

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Φέρει ευθύνη ο τερματοφύλακας τουλάχιστον στα δυο από τα τρια γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ. Στο δεύτερο γκολ του ΟΦΗ, έχει αντίδραση σε εντελώς διαφορετικό χρόνο και πορεία με την μπάλα. Και στο τρίτο γκολ, χάνει εντελώς την φάση.

Κλεμάν Μισελέν: Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήταν καλός. Με εξαίρεση μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχε κανένα πρόβλημα ανασταλτικά, ενώ και επιθετικά έκανε ανεβάσματα και προσπάθησε να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία. Στο τελευταίο τέταρτο του ματς όμως, είχε πολύ κακή διαχείριση όλων των φάσεων που είχε εμπλοκή.

Όγκιεν Βράνιες: Πολύ ουσιαστικό ματς έκανε ο αρχηγός της ΑΕΚ. Και στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, πρόλαβε καταστάσεις και έκοψε φάσεις. Στο πρώτο γκολ του ΟΦΗ, του γίνεται ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ και γι αυτό και δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Γιώργος Τζαβέλλας: Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, έκανε πολύ καλό και ώριμο ματς. Καθαρίζοντας εύκολα τις περισσότερες φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα, είχε και δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο τελευταίο τέταρτο του ματς και όταν ο ΟΦΗ έβγαλε τις φάσεις μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης με τον τρόπο που λειτούργησε.

Εχσάν Χατζισαφί: Πολύ καλό ματς έκανε ο Ιρανός ακραίος μπακ. Ήταν ο κορυφαίος στην τετράδα της άμυνας. Πολύ καλές αντιδράσεις στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Πολύ ώριμος και ο τρόπος που προσπαθούσε να βγάλει συνεργασίες από την πλευρά του, για να μπορέσει να ανέβει η ομάδα.

Νταμιάν Λε Ταλέκ: Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού έκανε και αυτός καλά την δουλειά του, μπροστά από τα στόπερ. Όμως στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, έχει και αυτός μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον τρόπο που η μπάλα έμπαινε στην περιοχή της ΑΕΚ αλλά και για την συνολική ανασταλτική αντίδραση της ομάδας.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Η δουλειά του στο ματς, φάνηκε περισσότερο όταν βγήκε από το γήπεδο. Είχε πολλά τρεξίματα, κάλυπτε χώρους και βοηθούσε πολύ την ομάδα τόσο στην ανασταλτική της λειτουργία, όσο και στον τρόπο που ανέβαζε το παιχνίδι και τις γραμμές της η ΑΕΚ. Έπαιξε ακόμα και ως δεξί χαφ.

Στίβεν Τσούμπερ: Παιχνιδάρα έκανε ο Ελβετός μεσοεπιθετικός. Πρώτον πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ. Δεύτερον έκανε τρομερή δουλειά σ’ όλους τους χώρους από την μεσαία γραμμή και μπροστά. Είτε με την μπάλα στα πόδια του, είτε χωρίς την μπάλα. Άνοιγε σωστά το παιχνίδι, άνοιγε τους χώρους και ήταν από τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις.

Νορντίν Άμραμπατ: Πολλή δουλειά και από τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό. Τόσο όταν έπαιζε ως αριστερός εξτρέμ, όσο και όταν μετακινήθηκε δεξιά, μετά την αποβολή του Γκαρσία. Μάλιστα όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες, ο Άμραμπατ βοήθησε πολύ και στο ανασταλτικό κομμάτι. Ενώ επιθετικά πήρε πολλές πρωτοβουλίες και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο ξέμεινε από δυνάμεις νωρίς, αλλά έχασε και ένα τετ α τετ.

Λιβάι Γκαρσία: Όσο διάστημα του επέτρεψε να μείνει στο γήπεδο ο Φωτιάς, δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ από την πλευρά του. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο ξεκίνημα να σκοράρει αλλά πλάσαρε άουτ, ενώ είχε και πολλές καλές προσπάθειες από την πλευρά του.

Σέρχιο Αραούχο: Ο γνωστός «φονιάς» Αραούχο. Πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε την φάση μόνος του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ. Ενώ γενικώς έβγαλε πολλή δουλειά στην επίθεση της ΑΕΚ, καθώς άφηνε την περιοχή για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Ίσως δεν έπρεπε να είχε βγει τόσο νωρίς από το ματς.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Μπήκε στην θέση του Αραούχο. Πέτυχε ένα πανέμορφο με το οποίο έκανε το 3-0. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 3-1, να κάνει το 4-1 και να τελειώσει μια και καλή το παιχνίδι. Βοήθησε πάντως.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε για να κρατήσει την μπάλα και να δώσει φρεσκάδα και ανάσες στην ομάδα. Προσπάθησε να το κάνει, κέρδισε κάποια φάουλ κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά υπήρχε και φορές που έχασε και εύκολα την μπάλα.

Γέβχεν Σάκχοφ: Και ο Ουκρανός χαφ μπήκε για να μπορέσει η ΑΕΚ να κρατήσει την μπάλα και να ελέγξει τον ρυθμό. Δεν το έκανε πολύ, δεν κράτησε μπάλα, ενώ δεν βοήθησε και στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.

Στράτος Σβάρνας: Η τελευταία αλλαγή του Μιλόγεβιτς, για να κρατήσει στην άμυνα και να βοηθήσει κυρίως στις στατικές φάσεις. Δεν βοήθησε.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X