ΟΦΗ-ΑΕΚ: «Η Ενωση πάει για άνετη νίκη με μεγαλύτερο σκορ»

ΟΦΗ-ΑΕΚ: «Η Ενωση πάει για άνετη νίκη με μεγαλύτερο σκορ»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στο Ηράκλειο και κόντρα σε όλα προηγείται με 2-0 επί του ΟΦΗ με σκόρερ τους Αραούχο και Τσούμπερ.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής Φωτιάς και o VAR που απέβαλαν τον Γκαρσία με απευθείας κόκκινη, τη στιγμή που πολλοί παίκτες του ΟΦΗ, πήγαιναν… καροτσάκι τον εξτρέμ της ΑΕΚ.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΟΦΗ-ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Με πρωταγωνιστή τον Φωτιά η ΑΕΚ αντιμετωπίζει μια καλοστημένη παγίδα που όταν δόθηκε η ευκαιρία ξεδιπλώθηκε. Ούτε κάρτα στον Καμάου που έριξε κλωτσιά στη μούρη του Χατζισαφί, κόκκινη στον Γκαρσία για μια κίνηση αμφιλεγόμενη αλλά όχι ξεκάθαρη και σίγουρα όχι πιο βίαιη από αυτές που δέχθηκε από Λάμπρου και Νέιρα που δέχθηκαν μόνο κίτρινη. Μιλάμε για διαιτητική αλητεία με πρωταγωνιστές Φωτιά, τον τέταρτο Γκάμαρη και πιθανότατα και τον Σκουλά από το VAR. Είναι ο μόνος λόγος που ακόμη παρά την τεράστια εμφάνιση της ΑΕΚ και το καθαρό σκορ στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Μόνο έτσι μπορούσαν να δυσκολέψουν την ΑΕΚ που βλέπουμε στο Ηράκλειο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: Η ΑΕΚ κάνει επίδειξη δύναμης στο Ηράκλειο. Κυριάρχησε στο πρώτο μισάωρο, προηγήθηκε με τον Αραούχο και παρότι έμεινε με δέκα παίκτες σε μία φάση όπου ο Γκαρσία αντέδρασε υπερβολικά στην εξέλιξή της αλλά ο Λάμπρου του έκανε 124 φάουλ και έπρεπε να δει άλλες τόσες κίτρινες, όχι μόνο δε «μάσησε», αλλά πέτυχε και ένα ακόμα γκολ με τον νέο παικταρά του ελληνικού πρωταθλήματος, τον Στίβεν Τσούμπερ. Στο β’ ημίχρονο χρειάζεται προσοχή και διαχείριση, αλλά η ΑΕΚ έχει δείξει μέχρι στιγμής πως μπορεί να κάνει ότι ακριβώς χρειάζεται για να πετύχει τη δεύτερη νίκη της.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ: Με μπαλάρα και γκολάρες απαντάει η ΑΕΚ στην αλητεία του Φωτιά και προηγείται με 2-0 μέσα στο «Γεντί Κουλέ». Μία ομάδα υπάρχει μέσα στο γήπεδο, έχει τον απόλυτο έλεγχο, θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πετύχει τέσσερα γκολ και να έχει ήδη το μυαλό της στο ματς με την Λαμία. Αλήτικη διαιτησία του Φωτιά, που άφησε την «Ένωση» με δέκα παίκτες, σε φάση που ο Νέιρα σπρώχνει πρώτος, ο Λάμπρου πάει… (μην πω πως) τον Λιβάι μέχρι που του κάνει και κεφαλοκλείδωμα και τελικά αποβάλλεται ο παίκτης της ΑΕΚ επειδή αντέδρασε! Κι ύστερα ήρθε ο… Τσούμπερ!

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε ακόμη και με την αποβολή Γκαρσία. Και μάλιστα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ με τις δύο μεγάλες ευκαιρίες του Τζαβέλλα. Είναι πολύ ποιοτική η ομάδα μπροστά, κάνει ότι θέλει την ομάδα του ΟΦΗ που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο αμυντικό επίπεδο, ενώ και επιθετικά είναι ακίνδυνος (εκτός της φάσης με το λάθος του Στάνκοβιτς). Το ματς δεν χωρά μεγάλη ανάλυση, αφού η ΑΕΚ είναι πολύ καλύτερη στο ματς και το δείχνει. Η αποβολή Γκαρσία είναι ένα δείγμα ότι η ΑΕΚ έχει εχθρική διαιτησία και απόψε και στο πρώτο κρίσιμο σφύριγμα είδε τον ρέφερι εις βάρος της για ένα τράβηγμα… σχολείου που έκανε ο Λάμπρου στον Γκαρσία. Η ΑΕΚ τώρα πρέπει να κλειδώσει τη νίκη και να σκοράρει και άλλο γκολ για να ηρεμήσει, διότι παίζει με παίκτη λιγότερο. Όμως η αποψινή ΑΕΚ δεν φοβάται τίποτε…

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ: Όλα σωστά και ακριβώς όπως πρέπει να τα κάνει η ΑΕΚ στο Ηράκλειο. Κυκλοφορεί σωστά την μπάλα, βγάζει επιθέσεις με οργάνωση και έχει και την συνοχή που πρέπει στην άμυνα. Και κάνει περίπατο, παρόλο που αυτά που κάνει ο Φωτιάς, είναι αδιανόητα. Στην φάση με τον Λιβάι αν αποβάλει τον Γκαρσία θα πρέπει να αποβάλει και τον Νέιρα που πρώτος κάνει κίνηση και κτυπάει τον παίκτη της ΑΕΚ. Ή αλλιώς κίτρινη και στους δυο. Είναι αδιανόητο κόκκινη στον έναν και κίτρινη στον άλλο. Βεβαίως εδώ δεν έδωσε ούτε κάρτα, σε κλωτσιά στο πρόσωπο του Χατζισαφί. Η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο δεν πρέπει να πέσει σε παγίδες, να κάνει αυτό που πρέπει για να κρατήσει το 2-0 και να γυρίσει.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X