Μπακαούκας: «Η ΑΕΚ δεν είναι ποτέ αντίπαλος αλλά οικογένεια»

ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπακαούκα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Συγκλονιστικός ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΚ και νυν προπονητής της Σαλαμίνας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Σαλαμίνας, Χριστόφορος Μπακαούκας μετά το τέλος του παιχνιδιού ΑΕΚ-Σαλαμίνα, μίλησε στο aek.gr και για μια ακόμη φορά δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο.

«Ο στόχος της Σαλαμίνας είναι να παραμείνει στην κατηγορία και θα δουλέψουμε για αυτό. Πιστεύω στα παιδιά αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να δείξουμε πάρα πολλά απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως η ΑΕΚ. Εμείς θα προσπαθούμε όλη την χρονιά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Η ΑΕΚ έχει ανέβει ένα ακόμα σκαλοπάτι. Σίγουρα το ότι θα παίζει σε μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ευρώπη  θα είναι πιο δύσκολο αλλά με την δουλειά που γίνεται θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της».

Όσο για το ακούγοντας ξανά το όνομα του σύνθημα στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ:   «Δεν έχω λόγια για τον κόσμο της ΑΕΚ, είναι η οικογένεια μου και το ξέρουν όλοι. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για μένα η ΑΕΚ δεν είναι αντίπαλος αλλά μόνο οικογένεια».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X