ΑΕΚ: Δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο ο μικρός Γιάννης -Το μήνυμα από τους παίκτες (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο Ηράκλειο ο μικρός Γιάννης -Το μήνυμα από τους παίκτες (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε το δικό της μήνυμα στον μικρό Γιάννη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μικρός φίλος της ΑΕΚ, Γιάννης που σε κάθε ταξίδι της Ενωσης στην Κρήτη δίνει το «παρών», αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από τα Χανιά στο Ηράκλειο, όμως οι παίκτες της ΑΕΚ με προτροπή του Πέτρου Μάνταλου του έστειλαν μήνυμα με το οποίο τον προσκάλεσαν να παρευρεθεί σε όποιο παιχνίδι επιθυμεί, είτε στην Κρήτη, είτ στο ΟΑΚΑ.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο μικρός Γιάννης, ο αγαπημένος μας φίλος, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει από τα Χανιά και να είναι μαζί μας στο σημερινό ματς με τον ΟΦΗ.

Τι καλύτερο, όμως, από το μήνυμα-πρόσκληση στα επόμενα ματς είτε στην Κρήτη ή στο ΟΑΚΑ που του έστειλαν οι παίκτες της ΑΕΚ με προτροπή του αρχηγού, Πέτρου Μάνταλου.

«Γιαννάρα, εμείς σε περιμέναμε, αλλά σύντομα θα είσαι και πάλι κοντά μας» ήταν το μήνυμα του αρχηγού για να ακολουθήσουν και οι συμπαίκτες του, όλοι μαζί, όπως διακρίνονται στη φωτογραφία!

Ταυτόχρονα οι εθελόντριες από τον υπέροχο φιλανθρωπικό οργανισμό της Κρήτης, Η Παρέα της Αγάπης, προσέφεραν συμβολικά δώρα στον Πέτρο Μάνταλο, αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τη ζεστή αγκαλιά στον μικρό Γιάννη, που είναι ένας από εμάς!

Γιάννη, εμείς πλέον είμαστε ένα!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X