ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπακαούκα! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπακαούκα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο εμβληματικός αρχηγός επέστρεψε σαν προπονητής της Σαλαμίνας και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας βρέθηκε για μια ακόμη φορά αντίπαλος της ΑΕΚ αλλά αυτή την φορά όχι σαν παίκτης αλλά σαν προπονητής. Η μοίρα το έφερε έτσι ώστε ο εμβληματικός αρχηγός της «Ένωσης» να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα απέναντι στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε. Για μια ακόμη φορά ο κόσμος δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον δικό του «Μπάκα» τον οποίον και αποθέωσε φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του. Ο ίδιος όπως πάντα συγκινημένος ακούγοντας το όνομα του στα χείλη των φίλων της ΑΕΚ τους ευχαρίστησε δείχνοντας την καρδιά του. Ο Μπακαούκας είχε και μια ένθερμη συνομιλία με τον διοικητικό ηγέτη, Σταμάτη Παπασταμάτη και τον πρόεδρο Αλέξη Αλεξίου που του ευχήθηκαν καλή σταδιοδρομία στο νέο του ρόλο.

ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπακαούκα! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπακαούκα! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπακαούκα! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπακαούκα! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπακαούκα! (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Αποθέωση για Μπακαούκα! (ΦΩΤΟ)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X