«Αφεντικό» η ΑΕΚ από την πρεμιέρα-Διέλυσε τη Σαλαμίνα με 42-17!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Γ.Σ Σαλαμίνας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα συντρίβοντας τη Σαλαμίνα με 42-17

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που συνέτριψε με 42-17 την Γ.Σ Σαλαμίνας στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» για την 1η αγωνιστική της Handball Premier. Πραγματοποιώντας μια επιβλητική εμφάνιση δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην πρώτη της επίσημη νίκη για τη φετινή σεζόν, στην πορεία της προς την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχοντας ενέργεια, ταχύτητα και μεγάλη αγωνιστικότητα στο παιχνίδι «κλείδωσαν» από νωρίς τη νίκη δίνοντας έτσι την δυνατότητα και στον Δημήτρη Δημητρούλια να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες του.

Με Ουγκάλντε και Πλάθα

Η ΑΕΚ ξεκίνησε εξαιρετικά το πρώτο ημίχρονο, έχοντας ενέργεια και πολλά τρεξίματα στο παιχνίδι της. Με την ταχύτητα της έκανε εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Σαλαμίνας και βρέθηκε να προηγείται γρήγορα με 5-1 και 7-2. Πολύ δυναμικό ξεκίνημα και από τον Ουγκάλντε που πέτυχε τρία γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά ενώ για πρώτη φορά μετά από ένα σχεδόν χρόνο ξεκίνησε στην ίδια επτάδα με τον Πλάθα. Η ΑΕΚ δεν έδειχνε να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι και όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε κι άλλο την διαφορά στο σκορ. Στο 17′ ο Νικολαϊδης έγραψε το 13-6 και στο 28′ ο Κεδέρης ανέβασε την διαφορά σε 17-8. Στα τελευταία λεπτά ο Παπαδιονυσίου πέτυχε δύο όμορφα τέρματα ενώ ο Ηλιόπουλος διαμόρφωσε το 20-8 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ασταμάτητη και με τους …μικρούς

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας συνέχισε τις πολλές μοιράζοντας τον χρόνο στους παίκτες του. Κάτω από τα δοκάρια πέρασε ο Πέτρος Μπουκοβίνας ο οποίος μάλιστα κατάφερε και να σκοράρει.

Ο Αραμπατζής έκανε το 22-10 ενώ ο Πλάθα ανέβασε κι άλλο την διαφορά για το 24-10. Με τη νίκη να έχει «κλειδώσει» από νωρίς οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν να παίξουν ανοιχτά δημιουργώντας όμορφες φάσεις. Ο Κεδέρης σκόραρε για το 25-12 στα μισά του δεύτερου μέρους. Τα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα ήταν περισσότερο τυπική διαδικασία για την ΑΕΚ με τον Δημήτρη Δημητρούλια να ρίχνει στο παιχνίδι και τους Κοτσιώνη, Δικαιούλια και Ζαρίκο ο οποίος σκόραρε το πρώτο του επίσημο γκολ με τα «κιτρινόμαυρα» για το 32-14. Το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ πρόσθεσαν τόσο ο Κοτσιώνης όσο και ο Δικαιούλιας για το 36-16 πέντε λεπτά πριν το τέλος.  Ο Κεδερης με δύο πολύ όμορφα γκολ διαμόρφωσε το τελικό 42-17.

Τα πεντάλεπτα : 5-1, 7-2, 11-4, 14-6, 17-7  20-9 ( ημίχρονο ), 24-12, 26-12, 29-14, 32-15, 36-16, 42-17

Διαιτητές οι Μερτινιάν-Φωκίτης.

AEK  ( Δημητρούλιας ) : Μπουκοβίνας 1, Κεδέρης 6, Τζηράς 3, Αραμπατζής 5, Ουγκάλντε 4, Ζαρίκος 3, Παπαδιονυσίου 4, Νικολαϊδης 1, Πλάθα 5, Μόγια 1, Κοτσιώνης 2, Λέμος 1, Μυλωνάς, Ηλιόπουλος 4, Δικαιούλιας 2, Αντζελιτς.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ ( Μπακαούκας ) :  Φίλης, Τρούλος 2, Τσομπανίδης 3, Καρδάσης,  Χαραλάμπους 1, Δίπλαρος 2, Χιώτης 1, Γ.Μπακαούκας, Τσαρπαλής, Σκαρλάτος, Πετράκος 3, Πασλής, Βασιλόπουλος 2, Παπαδόπουλος 1, Γεωργακόπουλος 2.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X